View Single Post
Vechi 13.05.2025, 12:29:12
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
A fugit de la o dezbatere echidistanta de la universitate la televiziunea de casa digi, la inchizitorii-"jurnalisti"... si au aruncat pe Simion sustinand ca el e fricosul, ca el fuge de dezbatere.
Așa e, și dacă ar câștiga Nicușor cu fraude în străinătate și în zone cu primării usr și baroni PNL, noi măcar ne-am făcut datoria, va câștiga la jumătate de procent și mandatul lui va fi sub semnul contestării.

Între timp George Simion la o dezbatere cu oamenii de afaceri la Camera de Comerț:

https://www.youtube.com/watch?v=iywZp17f_g8

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
A dublat imprumuturile, a ridicat ratingul ca sa faca noi imprumuturi, a desfintat firmele primariei ca sa-si ia parandaraturi de la privati, a blocat nesemnand proiecte de dezvoltare, sta in chirie cu doi copii mici intr-o garsoniera cu doua camere la mansarda, in care domneste mizeria si haosul, punandu-le viata in pericol, lucrurile find imprastiate peste tot si ei nefiind in stare sa-si tina o casa vor sa tina o tara?
Just cică era o mizerie de nedescris la el acasă abia era o cărăruie prin care-ți făceai loc prin 2012 când nu era încă căsătorit, a explicat Capsali situația și au confirmat-o mai mulți:

Iulian Capsali: O POVESTE ADEVĂRATĂ cu Nicușor Dan de pe vremea când îl susțineam la Primăria Capitalei

Dragilor, am crescut nouă copii, dar la mine în casă arată cu mult mai bine. Am martori. Nu aș putea funcționa în asemenea condiții, deși sunt o fire artistică. Dezordinea îmi provoacă angoase.

Povestim una alta și ajungem la subiectul candidaturii la primărie. Amicul cu pricina ne relatează următoarea experiență personală:

Trebuia să se vadă la Nicușor acasă și să-i aducă bani pentru campanie. Pe atunci locuia într-o garsonieră. Amicul cu pricina, un tip pedant, bine îmbrăcat fără să fie excentric, căsătorit, cu trei copii. Eram toți cam de aceeași vârstă, în jur de 45 de ani atunci. La acea dată, Nicușor era holtei.

Amicul bate la ușă, îi deschide Nicușor zâmbitor și hirsut (nu căutați pe DEXONLINE că vă forțează ăia să votați cu el), și-l poftește în garsonieră.

Ei bine, a fost nu doar șocat, ci oripilat: în casă era o potecă ușor șerpuită iar de jur împrejur era un canion cu ziare aruncate, haine, cărți, cutii, obiecte alandala, iar bucătăria arăta horror, lipsea doar semnul pe ușă de "biohazard". Gândacii probabil că nu ieșiseră pentru că era ziuă, se odihneau.

Amicul nu se așeză pe scaun, unde fusese invitat, se scuză că se grăbește, bagă mâna în buzunar după teancul de bani cu care venise să-l ajute, iar mâna îi înțepenește. Pur și simplu, nu i-a mai venit să scoată banii. Ne-a spus textual: "Dacă lui Nicușor așa îi arată casa, nu are ce să caute într-o funcție administrativă". I-a urat succes și s-a retras.