Citat:
În prealabil postat de cozia
Nu se stie inca nimic concret despre nimeni, nici de ce, cine, ce si cum.
Aflam dupa alegeri cine este de fapt alesul, dupa care ii vom caracteriza dupa faptele lui, dupa inscaunare nu inainte!. Sa nu fim naivi!.
Toate eforturile depuse in timpul campaniei pot fi egale cu zero. Cel mai elocvent exemplu ni l-a dat TRump in campania din 2020:
Trump - aduna aproape zilnic pe stadioanele tarii cate 10000 de sustinatori plus alte mii in jurul cladirii
Bidon - aparea o data pe saptamana in parcarea unui Mall unde strangea poate 100-200 de gospodine plictisite gura-casca in drum spre casa.
REZULTATUL ALEGERILOR: Biden a castigat fara probleme intreaga tara pentru inca 4 ani!
Concluziile referitor la DE CE CINEVA ESTE PREFERATUL le trageti singuri.
|
Da, exemplul dat de tine este elocvent, mă uitam azi la NașuTv și se analizau argumente despre posibila colaborare a lui Șordan cu securitatea, ar fi dat ceva declarații la secu și n-ar fi exclus să fie protejat informațional pentru că încă are sarcini trasate.
https://www.facebook.com/nasultelevi.../?locale=ro_RO
Totuși după turnătorul la securitate Băsescu alias Petrov, n-aș vrea ca românii să afle peste zece cinsprezece ani că Nicușor era un mărunt turnător la secu, eu m-am lămurit cu el, credeam că e un tip liniștit și în prima dezbatere vorbea deja despre influențarea justiției de către președinte, bine că nu l-am votat în T1.
Mi se părea suspect și când susținea treaba cu trupe pacificatoare trimise aproape de linia fierbinte a frontului.
Să nu uităm că halosului de băsescu nu i-au ajuns mandatele de ministru al transportului, Primar General, 10 ani de președinție, se lăcomise să mai bage un mandat în Parlamentul European și nu se oprea nerușinatul dacă nu era aruncat în afara pragului electoral de AUR-ul lui Simion.
Dacă nu erau acești alergători de cursă lungă din AUR și oameni din afară cărora nimeni nu le dădea nicio șansă, încă-l aveam pe băsescu făcând jocuri, matrapazlâcuri, negociind sinecuri pt pîmp, nenorocitul a susținut și măsurile cu vaccinarea forțată, carantinarea orașelor, distrugerea industriei ospitalității și a mediului de afaceri românesc.