View Single Post
Vechi 16.05.2025, 10:27:47
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Dupa ce am asistat la toate confruntarile televizate....

...votez Nicusor... inapoi la primarie!!!
Da... nu au fost niște confruntări televizate ci niște interviuri călduțe pt Șordan, Simion a greșit că s-a dus și la euronews, nu el trebuie să alerge după cel de pe locul 2, ci invers.

În toată istoria dezbaterilor prezidențiale nu au fost mai mult de una sau două, în T2, când au fost, Ponta Iohannis cred că maxim 2 dezbateri în T2 în 2014, Băsescu - Geoană una singură arbitrată de Turcescu, acolo chiar a fost echilibrată dezbaterea, nu cum linșau efectiv jurnaliștii echipa care-l susține pe Simion.

Deci e o minciună din start că trebuie să meargă la 5 dezbateri candidatul de pe locul 1, ce interes ar avea sincer să facă asta ?

Presa induce mincinos în eroare ideea că un candidat care e și favorit, trebuie să se muleze după programul celui de pe locul 2.

În fine lăsând asta la o parte, azi e ultima zi când se poate vorbi cu nume de candidați șamd cel mai bine ar fi de mâine să nu mai postăm până duminică ora 21 despre politică, zarurile sunt aruncate în mare, oamenii au o părere deja.

Sper să scap și de clipurile false ale lui Șordan care mă agresează pe youtube, e nesimțită propaganda asta agresivă pe care și-o face, efectiv la un video ies 2 reclame, vreau să ascult muzică iese Șordan, deschizi toaleta iese și din scoică ăsta să-ți zică cum dădea el la sapă când era mic, dar nu e în stare să-și facă curat în casă.

Last edited by Iorest; 16.05.2025 at 10:30:11.
Reply With Quote