Citat:
În prealabil postat de Iorest
Știu oameni de toate vârstele care fac sport, dar faptul că faci sport la 62 de ani mi se pare tare, cred că exista o genă altetică în neam, care s-a distrus după ce a pătruns fast foodul și statul la laptop, calculator.
Ce e rău să ai un președinte auto-didact care dă un exemplu în sport și mai și investește măcar în câteva ramuri, nu un împiedicat ?
|
Eu joc baschet si tenis, ca nu mai amintesc de inot si scufundari, snorkeling pe la diguri si ocazional la corali, cu "baieti" de peste 65. 70 de ani in ziua de azi este ca 50-55 de pe vremuri. Daca este ceva bun si folositor din cele ce am invatat de la occident( informatie SUPERabundenta pentru cine vrea sa caute) este sa acorzi mai multa atentie conditiei fizice, alimentatie corecta, care merge mana-n-mana cu protejarea propriei sanatati.
Mentinerea sanatatii trebuie sa fie responsabilitatea fiecaruia, nu a doctorilor si a spitalelor cu protocoalele lor de kkt.( evident in afara de chirurgie, si situatii de urgenta)
Ramolirea prematura de care vorbesti vine, dupa mine si mentorii pe care-i studiez, in primul rand nu de la mancare ci de la bauturile mizerabile alcolice, in general tariile,
cauza principala a distrugerii sistemului cardiovascular! si instaurarea prematura a vastului evantai de boli cronice si a batranetii dureroase la 50 de ani,..milioane de oameni deja oxidati. Nu mai vorbim de fumat si alte vicii acidizante si distructive.