Nu poti sa iubesti daca nu-L ai pe Dumnezeu in suflet e imposibil. Acesta e cazul meu si pot sa va spun ca viata mea nu are nici un sens. Daca nu ar exista iad dupa moarte as vrea sa mor pentru ca zilele mele sunt un chin ma tortureaza gandurile rele si nu pot sa le inving, viata mea e un calvar. Cand Dumnezeu era cu mine nu L-am iubit, acum cand nu-L mai am as vrea sa fie cu mine dar nu pot sa ma las de ganduri rele au devenit automatisme m-am deprins cu ele desi nu am nimic cu nimeni, in sensul ca nu am nimic impotriva binelui si nu-mi doresc raul si totusi se repeta zilnic.Sunt pe treapta a 11 dupa cum spune Cleopa. E evident Dumnezeu e iubire, e viata, e adevar, trebuie laudat, binecuvantat El e esenta vietii dar cand sunt la cursuri sau cand invat nu le pot controla, mintea mea se reduce la 10 cuvinte. De opt ani se petrece fenomenul acum s+a inrautatit si am ajuns si eu dupa 8 ani la spovedit, la psiholog si va scriu si voua, cred ca va sperie confesiunea, pe mine nu ma sperie nimic sunt moarta
|