Citat:
În prealabil postat de cozia
Oricum una peste alta am ramas toti cu un gust amar. Urmeaza daca doresti, sa ne explici logic motivul pentru care Simion s-a autocompromis prin asa numitele "gafe" clar regizate. Daca nu o faci tu... dupa cum vezi in articolul de azi din Trenduri Economice ale lui DD o vor face altii,... deci vrei nu vrei va trebui intr-un fel sau altul sa abordezi tema asta...
Interesant ar fi sa aflam si parerea lui David
|
Nu cred că s-a compromis intenționat, pur și simplu așa reacționează la stres, problema e că nu a fost lăsat Călin Georgescu, iar Dan Dungaciu nu mai avea timp să-și definească candidatura și să fie perceput de electorat.
George Simion este un om foarte muncitor, capabil să alerge mult, dar se poate auto-sabota, eu prefer oricând un om muncitor, cu defecte la vedere, decât o putoare de tip iohannis, fritz, șordan șamd.
Tu crezi că dacă era candidat Dan Puric de pildă sau oricine în afară de Călin Georgescu câștiga alegerile astea ?
Totuși Simion a luat 5 milioane 339 mii de voturi fără să aibă primari ca și Victor Ponta în 2014, cu peste 100.000 de voturi cică anulate în diaspora, adică au condus sute de km și au stat la cozi să facă mișto de buletinul de vot, de timpul și banii lor.
Victor Ponta a luat sub el în 2014 la o prezență asemănătoare, fiind prim-ministru și având bugete uriașe de campanie, primari și jumătate din presă alături.