E trist ca am pierdut, abea ma adun de jos!.. dar nu deznadajduiesc.
CG a fost ca o ghiulea de plumb legata de piciorul suveranistilor care s-au certat si s-au dezbinat neintelegand de ce Simion preda partidul acestui lup ipocrit in blana de miel. Se voia presedinte ales, se credea castigator, se vedea premier insa Domnul impreuna cu poporul roman l-a smerit ca pe Crin impreuna cu USLamismul iredentist.
Fata de turul 1 cand scorul dintre candidati era de 67% Simion la 33% Nicusor, scorul in turul 2 dintre alegatorii ce nu au votat in primul tur cu ei a fost de 80% la 20% (dintre care 10% au fost din diaspora)... deci Simion de la 4mil in primul tur abea a mai strans 1 milion in plus dintre care 500k au fost din diaspora. Deci in tara scorul a fost de 90% Nicusor la 10% CG-Simion, votanti suplimentari ceea ce ne arata foarte clar ca Domnul impreuna cu romanii nu-l doresc pe CG la conducerea tarii, nefiind un mesia ci din contra, asa cum am afirmat mereu depre acest tepar, fiind defapt un mesia-antihrist cu plan pagan ce va vinde tot pentru banci si pentru specialii sistemului din care a facut parte toata viata dezicandu-se pe final doar ca sa parvina direct ca presedinte sau premier!!!
Io l-am iertat pentru ca l-am smerit destul prin textele mele, l-a smerit si procurorul Iacob, acum si Domnul impreuna cu poporul, asa ca se poate considera iertat si sa-si vada de viata lui, si-i urez sa scape de puscarie ca sa-si poata vedea sanatos de viata lui si a familiei lui, de sotie si copii. Doamna Cristela insa nu are nicio vina si ea e pe drumul cel bun pe care speram sa-l poata aduce inapoi pe acest fiu risipitor, al pierzarii si al pacatului ce mai mult a incurcat miscarea suveranista bagandu-se ca musca-n lapte ca sa-i strice gustul, hipnotizandu-i pe toti ca sa-l aduleze si sa lupte pentru el, de la Cristoiu, Tuca, DanDiaconescuDirect, AncaA. si Realitatea TV, Turcescu, si alti jurnalisti.
Iata deci ca nu io v-am mintit si se dovedeste ca CG nu ar fi ajuns presedinte ci ar fi pierdut in fata Elenei Lasconi fie atunci fie daca Simion ar fi declansat un referendum si ar fi adus turul 2 inapoi!
In concluzie, decat Elena Lasconi poate ca e mai bine cu Nicusor Dan presedinte!.. desi eu am votat Simion insa acuma cred ca era mai rau daca castiga ajungand Simion-AUR ciuca batailor lovit din toate partile de toate televiziunile si ziarele sistemului cum s-a dovedit in campania electorala. Asta ar fi urmat nonstop pe televiziuni in urmatorii 3 ani de presedintie si de guvernare. Acum sunt datori castigatorii sa se puna la lucru in timp ce noi stam bine mersi in opozitie si crestem fara sa facem nimic, AUR avand 5.339.053 de voturi suveraniste in turbinca!
Moronc Ek Ulaș înVaț leppăd∈L UM Eju glu( fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Last edited by Moroco; 19.05.2025 at 09:26:43.
|