View Single Post
Vechi 21.05.2025, 12:25:06
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nemo_Nobody Vezi mesajul
Am decis sa scriu aici pentru ca sunt de parere ca a mers prea departe. De cand l-am auzit vorbind prima oara, m-am temut de puterea pe care o poate obtine prin numarul de oameni pe care ii poate convinge. A convins deja multi oameni, iar acum ne imparte in doua: cei ce L-au ales pe Dumnezeu vs cei ce s-au dezis de El, prin vot. Oare ideea asta nu dezbina? Daca da, asta face un om al lui Dumnezeu?

Daca cineva se joaca cu durerile, valorile si sufletele noastre, pentru ca reprezentam un "target" pentru o alta "strategie de marketing", trebuie demascat.

Link video: https://youtu.be/8HDHClrnHag?si=dLhrCF9p6pbW_l1s
Călin Georgescu e un vizionar politic, nu e înțeles de mulți din generația asta, dar istoria va scrie altfel despre el.

Tu deformezi ce spune el, Șordan are fiara satanistă în spate care vrea distrugerea inocenței copiilor pin păcate ucigătoare de suflet și aducătoare de foc precum sodomia și era o alegere între fiara din spatele lui Șordan și calea oamenilor care sunt cu apărarea valorilor creștinătății.