View Single Post
Vechi 21.05.2025, 14:24:49
John Doe John Doe is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.05.2025
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Călin Georgescu e un vizionar politic, nu e înțeles de mulți din generația asta, dar istoria va scrie altfel despre el.

Tu deformezi ce spune el, Șordan are fiara satanistă în spate care vrea distrugerea inocenței copiilor pin păcate ucigătoare de suflet și aducătoare de foc precum sodomia și era o alegere între fiara din spatele lui Șordan și calea oamenilor care sunt cu apărarea valorilor creștinătății.
Dar nu despre viziunea politica este vorba, nici macar despre intreaga latura crestina a mesajului plitic, ci strict despre afirmatia:

"Nu am participat la o banala actiune de alegere a unui candidat, ci la ceva maret - la o marturisire: Il alegem, sau ne dezicem de Dumnezeu."

Si mie mi-a picat foarte greu chestiunea asta.
E o acuzatie grava si eu nu cred ca cei care nu l-au votat pe Simion s-au dezis de Dumnezeu.
Georgescu trebuia sa se abtina de la aceasta judecata.

Hai sa vedem impreuna ce spune capitolul 7 din Sfanta Evanghelie dupa Matei (sursa bibliaortodoxa.ro):

Citat:
1. Nu judecați, ca să nu fiți judecați.
............
15. Feriți-vă de proorocii mincinoși, care vin la voi în haine de oi, iar pe dinăuntru sunt lupi răpitori.
16. După roadele lor îi veți cunoaște. Au doară culeg oamenii struguri din spini sau smochine din mărăcini?
17. Așa că orice pom bun face roade bune, iar pomul rău face roade rele.
18. Nu poate pom bun să facă roade rele, nici pom rău să facă roade bune.
19. Iar orice pom care nu face roadă bună se taie și se aruncă în foc.
20. De aceea, după roadele lor îi veți cunoaște.
...
Si acum te intreb pe tine: Simion a fost rodul, sau pomul?

Last edited by John Doe; 21.05.2025 at 14:31:33.
Reply With Quote