View Single Post
Vechi 21.05.2025, 15:52:15
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de John Doe Vezi mesajul
Dar nu despre viziunea politica este vorba, nici macar despre intreaga latura crestina a mesajului plitic, ci strict despre afirmatia:

"Nu am participat la o banala actiune de alegere a unui candidat, ci la ceva maret - la o marturisire: Il alegem, sau ne dezicem de Dumnezeu."

Si mie mi-a picat foarte greu chestiunea asta.
E o acuzatie grava si eu nu cred ca cei care nu l-au votat pe Simion s-au dezis de Dumnezeu.
Georgescu trebuia sa se abtina de la aceasta judecata.
Semne că deja te roade conștiința, vom da seama în fața lui Dumnezeu și pentru vot, fiindcă dacă se distruge sufletul altora printr-o putere politică adusă de tine, ești părtaș la căderea aproapelui.
Ar fi culmea ca aproapele tău mai slab sufletește îndoctrinat de școală să se prăbușească în experimente păcătoase și tu să scapi și să te bucuri în Împărăția Cerurilor.

Chiar așa a fost, românii sau mă rog cu marje de fraudă, au ales fiara care-și va cere drepturile, într-o colonie să fim bineînțeleși nu poate fi vorba niciodată de bunăstare, rolul coloniei e să fie mulsă cu sălbăticie de niște gangsteri planetari de tip Macron.

Citat:
În prealabil postat de John Doe Vezi mesajul
Si acum te intreb pe tine: Simion a fost rodul, sau pomul?
Vezi că scrii de pe două conturi, te-ai încurcat în ele.