View Single Post
Vechi 22.05.2025, 00:43:27
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adr.iu91 Vezi mesajul
Man, eu am votat mai departe cu Simion, nu credeam ca as fi in stare sa fac asta, stii ca inainte si eu il criticam, dar am facut-o nu pentru caracterul lui sau pentru Georgescu, ci pentru tara, crestinatate, familie traditionala samd.
Păi și eu am votat tot din același motiv, nu cred că vreunul ar fi mesia, nu mai voiam continuarea sistemului iohanisto-băsist care ne-a nenorocit 20 de ani din viață.

Mă bucur că totuși te-ai trezit.

Citat:
Cu Domnul Calin, am o singura chestie de contrazis. Vorba "trezirea in constiinta" nu are legatura cu Ortodoxia. Nu cred ca poate fi ortodox atat de bine, vorbele cu "trezirea in constiinta" sunt pentru cei care practica noua religie new age, ceva inspirat din meditatie/budism...whatever....si sa amesteci vorbele astea cu Ortodoxia nu da bine.
Sistemul transmitea numai deznădejde și disonanțe cognitive prin mesaje de capitulare, ceva de genul sunteți niște oameni de nimic, nu contați.

Și atunci a venit profesorul universitar Călin Georgescu și a ridicat inimile cu vorbe despre demnitate, eroism, dragostea de țară, ne-a arătat și cum ciclopii de la bruxelles pot distruge un om.

Citat:
Trebuie sa fim foarte atenti la fiecare in parte. Intr-adevar Romania trebuie sa se dezica de fiara Extremei Stangi din Europa.

Cum China, Emiratele Arabe au reusit sa construiasca atatea fiind suveraniste, poate si Romania sa isi pastreze cultura, traditia, religia.
România acum va fi cedată pe tavă Franței, se vor face împrumuturi de miliarde de euro și dirija spre Franța, miliarde de euro plătite de mine și de tine pe o așazisă înarmare cu fregate și altele care vor veni spre 2030 dacă vor veni.

Șordan e un vajnic susținător al înarmării și a 3,5 din PIB, chiar dacă asta va însemna mai puțină infrastructură de sănătate, ignorarea în continuare a satului românesc, a școlilor care nu sunt ultra-centrale șamd.

Școala va fi ideologizată cu lgbt, idei despre încălzire globală, demonizarea modelelor noastre istorice și alte mizerii ca să-i facă pe tineri prozeliți usr încă de pe băncile liceelor și să voteze zeci de ani orice programă progresistă.