Citat:
În prealabil postat de Andrew
Am intervenit in discuție prin prisma faptului ca se vorbea despre ceva din sfera spirituala, în cazul asta, Ortodox spirituala. Nu am cele doua conturi, habar nu am cine sunt userii John Doe și Nemo_Nobody. Dar un lucru e cert, și anume ca nu dețin conturile anterior mentionate. Doar asta de pe care îți scriu. Uita-te și la postările mele anterioare în care ti-am mai explicat în legătură cu CG. Au fost de la contul asta și doar de la contul asta. Nu umblu cu identitate dubla.
|
Nu umbli cu identitate dublă ci triplă, mai degrabă ai scris tu de pe trei conturi decât să se fi nimerit 3 oameni - 2 cu conturi noi cu aceeași idee, la aceeași dată.
Greu de crezut că sunt trei mintoși cu aceași idee, în aceași zi, mai degrabă e unul care a zămislit-o și se manifestă în trei ipostasuri.
Citat:
Cat despre postarea chiliei antohite, e normal sa "atac" anumite puncte de vedere din acea postare, mai ales când vine vorba de folosirea credinței și a mijloacelor Ortodoxiei în politica. Ortodoxia nu are ce cauta in politica, și nici politica în Ortodoxie. Nu avem și eu unul nu îmi doresc o teocratie, ci o democrație.
|
Păi tu ataci ortodoxia pt că ești cu dublu standard, nu zici nimic despre popii maghiari care fac politică deșențată, nerușinată de 35 de ani și trec pe sub radar, fiindcă sunt departe de presa de la București și au o limbă greu de înțeles pt munteni.
Dar nu zici nimic despre pastorii din Bihor care au îndrumat de la amvon pt Șordan.
Citat:
Cat despre ce se spune ca agenda de extrema dreapta pe care o avem în România se folosește de biserică, este mai mult decât adevarat. De la Sfântul Athos nu e normal sa se faca politica, cum nu e normal nici din partea BOR.
P.S.: Mai bine te-ai concentra asupra problemelor importante ca taxele, masurile pentru sănătate. Comunitatea LGBT nu e cine știe ce în România și oricum, nu au parteneriat de căsătorie în Biserica.
|
Prostea nu e vorba că lgbt vrea doar parteneriat, vrea adopții de copii, vrea decontări de la stat pt proceduri hormonale și de schimbare de sex, din banii și așa puțini, vrea validare publică prin apariții obligatorii în mass media, filme, vrea să educe tinerii de la o vârstă sub 14 ani, ca să aibă persoanele astea parteneri.
Deci legalizarea parteneriatului deschide cutia pandorrei, la pachet cu incriminarea discursului biblic precum că homosexualitatea e păcat, sunt oameni care au luat amenzi în canada fiindcă au citat despre homosexualitate din Biblie, au apărut și așazise adunări liberale care fac o teologie pro lgbt.
Deci magnitudinea e mult mai mare.