Citat:
În prealabil postat de Iorest
Nu umbli cu identitate dublă ci triplă, mai degrabă ai scris tu de pe trei conturi decât să se fi nimerit 3 oameni - 2 cu conturi noi cu aceeași idee, la aceeași dată.
Greu de crezut că sunt trei mintoși cu aceași idee, în aceași zi, mai degrabă e unul care a zămislit-o și se manifestă în trei ipostasuri.
Păi tu ataci ortodoxia pt că ești cu dublu standard, nu zici nimic despre popii maghiari care fac politică deșențată, nerușinată de 35 de ani și trec pe sub radar, fiindcă sunt departe de presa de la București și au o limbă greu de înțeles pt munteni.
Dar nu zici nimic despre pastorii din Bihor care au îndrumat de la amvon pt Șordan.
Prostea nu e vorba că lgbt vrea doar parteneriat, vrea adopții de copii, vrea decontări de la stat pt proceduri hormonale și de schimbare de sex, din banii și așa puțini, vrea validare publică prin apariții obligatorii în mass media, filme, vrea să educe tinerii de la o vârstă sub 14 ani, ca să aibă persoanele astea parteneri.
Deci legalizarea parteneriatului deschide cutia pandorrei, la pachet cu incriminarea discursului biblic precum că homosexualitatea e păcat, sunt oameni care au luat amenzi în canada fiindcă au citat despre homosexualitate din Biblie, au apărut și așazise adunări liberale care fac o teologie pro lgbt.
Deci magnitudinea e mult mai mare.
|
De câte ori sa iti explic ca nu dețin conturile acelea, John Doe și Nobody_Nemo? Nu folosesc decât acest acest cont. Acum, ironic fiind pot fi și Moroco, și Seraphim7 și Rappy și oricine mai e de pe acest forum, dacă este sa ne luam după aceasta logica lipsită de informații factuale. La urma urmei, contul meu dacă te uiți la data de alăturare pe forum e 28.06.2023 iar abia în luna Decembrie a anului trecut am început sa postez pe forum, prima postare fiind pe secțiunea Colinde de Crăciun, și după aia am postat în Generalități, Alte Religii s.a.m.d. unde a fost cazul.
Restul jignirilor (citez aici: "Prostea"), nu arata un răspuns matur și logic la o simpla sugestie pe care am avut-o, și anume sa te concentrezi pe problemele mai importante cum ar fi taxele și impozitele, iar decomandata, pe aceste probleme, Nicusor Dan a vorbit foarte corect despre problema antreprenorului din străinătate.
Iar ca nota de final, nu sunt de acord nici cu propagandele politice din afara, apropos de apropiere. Vreau sa îmi explici cum crezi ca sunt eu cu dublu standard și ca atac Ortodoxia!?! I'll be waiting