View Single Post
Vechi 23.05.2025, 13:38:20
John Doe John Doe is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.05.2025
Implicit

@Iorest, faci orice numai sa nu raspunzi la intrebarea topicului. Spune si tu ceva legat de subiect, nu te mai invarti cu eleganta in jurul lui...
Si apoi linisteste-te, nu conspira nimeni AICI nici impotriva ta, nici impotriva lui Georgescu, nici impotriva Ortodoxiei. Am sperat ca dupa alegeri sa se termine cu dezbinarea asta dar observ ca mai tare s-a acentuat.

Apropo de afirmatiile tale, nu sunt userist, nici macar fan Nicusor Dan, daca l-am votat e doar o intamplare motivata mai mult de defactele celorlalti decat de calitatile lui, nu sunt adeptul culturii WOKE - LGBT, militez pentru valorile romanesti, cred in identitatea noastra ca popor, militez pentru valorile crestine dar sunt un adept al democratiei si al statului secular.
Nu mai judeca oamenii cu atat usurinta.

Vin vremuri grele, hai sa fim toti in aceeasi caruta, sa abandonam mandria si sa ne focusam pe binele comun. Sa ne rugam ca ala care a castigat, indiferent de numele pe care il poarta, sa faca ce e mai bine pentru tara asta. Pentru ca daca lasam mandria sa vorbeasca, toti cei care au votat impotriva lui se vor ruga sa o dea in bara, sa demonstreze ca ei au avut dreptate. Asta e natura umana...

@Nemo_Nobody, @Andrew si altii, sa nu cumva sa va prind pe contul meu!
Reply With Quote