Citat:
În prealabil postat de Iorest
Dacă C.G.-ul era din același film era deja președinte, tu o ții langa cu ideea asta preluată de la șoșoacă precum că el va implementa toate relele, dar ea face lucrarea răului prin felul penibil în care se compromite în fiecare zi chiar și prin scenete penibile la mare, de fapt rolul ei să arunce în derizoriu idei din zona suveranistă, conservatoare, patriotică.
Șoșoacă e disperată că i se rupe partidul și dă în stânga și-n dreapta cu disperare, o dată a salvat-o diaspora, acum s-a lins pe bot după toate potlogăriile făcute și după ce a văzut-o toată lumea cum l-a blestemat pe Călin Georgescu, iar în țară nu mai trece de 2-3%.
|
Ai si tu drept la parerea ta. Conjunctura internationala si ce vine la toti pe teava imi da dreptul sa-mi exprim si eu temerile dupa PAREREA mea astfel justificata.
Referitor la Sosoaca ea se incadreaza perfect in
rolul modern al unui melanj, cu mici derapaje intre BUFONUL Regilor si Imparatilor si Nebunul dupa Hristos.
"În tradiția ortodoxiei ruse nebunul pentru Hristos, numit
iurodivâi,
ocupă un loc central încă din secolul XIV, fiind prezent și astăzi. În tradiția apuseană este mult mai puțin prezent, dar o întruchipare conformă cu preceptele pauline a nebunului întru Hristos o putem găsi în Sfântul Francisc de Assisi.
... Nebunii întru Hristos
ziua scandalizau prin nonconformismul lor comunitatea creștinilor conformiști sau fățarnici de-a dreptul, urmărind cu bună știință ca în raporturile cu oamenii „normali” să declanșeze întâmplări în care aceștia din urmă să-și piardă masca fățărniciei, a cucerniciei și a cumsecădeniei de paradă. Menirea lor este să zguduie automulțumirea unei lumi închistate în propria-i mediocritate spirituală prin răsturnarea de valori pe care o face nebunul. Nebunii întru Hristos trăiau cel mai adesea fără casă, fără haine, printre câini fără stăpân, pe grămezi de gunoaie, ca Iov. Uneori ajungeau printre prostituate, hoți și vagabonzi. Noaptea însă se rugau, posteau și aveau viziuni. Conform cerințelor umilinței creștine sfințenia lui este ascunsă, însă această sfințenie stă în chip neobișnuit ascunsă sub masca nebuniei.
Acesta este esențialul în cazul nebunului întru Hristos:
El se exprimă prin demonstrarea prefăcută a nebuniei sau a imoralității („nerușinarea”) cu scopul de a provoca rușinarea, „bătaia și înghiontirea” oamenilor. Comportamentul nebunului întru Hristos este o provocare conștientă, o „
zădărâre” a publicului, cerând de la acesta dârzenie și putere duhovnicească (am citat aici pe Fedotov G. P., Sviatâie Drevnei Rusi, M. 1990, p. 200). Pe lângă smerenia personală pe calea umilinței și suferinței,
nebunul întru Hristos se exprimă și în plan exterior, evidențiind contradicția între adevărul creștin profund și bunul simț de suprafață, „legea morală”. Cu alte cuvinte,
el pune în oglindă sminteala și imoralitatea pseudo-creștinilor. Caracterul paradoxal al unui asemenea comportament, căci însuși nebunul întru Hristos
îi duce pe oameni în ispită și tulburare, în vreme ce condiția ascetului îi oblige să-i ducă pe calea virtuții, îi pune pe creștini în situația de a alege: Cine este în fața mea – un diavol sau un sfânt? Am dreptul să arunc piatra?"
https://liternautica.com/popa-duhu-n...intru-hristos/
Iar pe Sosoaca daca s-ar putea eu si multi altii pe care-i cunosc si maine am pune-o presedinte. Profesional este absolut PERFECTA.
Ea oricum ramane pentru foarte multi romani de peste tot eterna NUMARUL 1.
Faza cu 2-3% de care vorbesti este din cauza manipularilor unora si a controlului intregului aparat de
dresaj mediatic, gargara vomitiva si parghii mizerabile.