View Single Post
Vechi 25.05.2025, 19:43:16
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Omule dacă făceam o schimbare reală la vot vedeai cum zboară și el și arafat, acum asta e, tu ești genul care se plânge că e rău, dar prin acțiune sau inacțiune lași la putere tot torționarii care chipurile îți fac viața grea.
Păi atunci spor la suferit, îți place chinul și rolul de victimă, măcar ai decența să taci și să nu te dai dizident sau luptător anti-pandemic.
Mai Iorest, desi ti se reaminteste de catre mai toti activii de aici, tu nu reusesti sa intelegi ca folosirea neincetata a:

"dacă făceam o schimbare reală la vot vedeai cum zboară"... și X si Y, nu conteaza.

Sloganele astea sforaituri super-obosite le folosesti cand esti in monolog pe la televiziuni sau la vre-un miting organizat, dar nu aici Pe un forum de oameni bine informati, treji la minte si cititi.
Pentru asa ceva incearca alte platforme, desi poate ca incerci dar nu stim noi:) desi pana la proba contrarie eu am convingerea ca esti CINEVA cunoscut pe la televiziuni care "se ocupa" cu acoperirea acestei "baze" FC-Ortodox, ..parerea mea. Imi cer scuze daca nu este asa.

Iisus ne porunceste extrem de clar sa nu ne preocupam de politica.

Politica conform invataturilor lui Hristos este in concluzie ca o belea pe cap, o RAIE SCARBOASA care trebuie lasata in PLATA DOMNULUI! , raie gestionata si aplicata exclusiv de indivizi-clienti... care servesc mamonei.( cu foarte mult efort, Doamne Iarta-ma, reusesc sa ma abtin sa folosesc termeni porcosi)

Parerea mea este ca trebuie rarite schimburile sterile de pareri despre Simion et Company( adica restul produselor de pepiniera a mamonei)
Sper sa apreciezi ce frumos si crestineste ma exprim.

Deocamdata sa ne focalizam pe titlul acestui subiect,
"Taxe si masuri aberante care afecteaza nivelul de trai"

Aici este jalea cea mare care LA ORDIN din afara ne saraceste in ritm galopand urat de tot, indiferent cine vine la putere in FORMATUL actual, parere pe care, orice ai zice nu poti sa mi-o schimbi.

Last edited by cozia; 25.05.2025 at 19:53:35.
Reply With Quote