@Iorest, deci stai sa ne lamurim:
Daca cineva te talhareste pe tine si-ti ia portofelul iar eu il bat pe ala, am dreptul sa pastrez portofelul tau? E valabil si cu casa, si cu nevasta, si cu copiii?
Hai sa nu aberam si noi...
Si hai sa-ti mai spun ceva:
Cand lumea incepe sa se polarizeze si tu ramai "nepolarizat" ai numai beneficii.
Primul e ca te acuza si te injura si unii si altii. Putini sunt cei care iti inteleg si iti accepta neutralitatea, majoritatea considera ca daca nu esti cu ei esti impotriva lor.
Pentru ca tie ti-am oferit posibilitatea sa ma acuzi, o ofer acum si celorlalti...
Ca sa fiu sincer, eu n-am nimic personal impotriva lui Georgescu, printre chestiunile pe care le-a spus sunt si unele bune si cred ca sunt cateva lucruri pe care le-a demonstrat, si pozitive si negative.
Ca suntem prea creduli si prea putin sceptici, ca numarul nemultumitilor e mare, ca indraznim sa mai speram, ca un om poate dezbina (daca nu e acceptat de toti) sau uni (daca e acceptat de toti), etc.
Daca s fi un sustinator de-al lui Georgescu, primul lucru pe care i l-as reprosa ar fi ca a promis una si ne-a vandut alta. Pe bune, nu ma asteptam la Simion... N-a gasit nimic mai bun?
Nu mai zic nimic de rataciri sau convingerile ezoterice, ca le-au mentionat colegii, dar
daca tu ai inteles, poate imi explici si mie cum e cu firul divin si daca va mai fi democratie cand nu vom mai avea partide.
Citat:
În prealabil postat de cozia
...
Ea oricum ramane pentru foarte multi romani de peste tot eterna NUMARUL 1.
...
|
7,76%... Cam prea mult, in opinia mea...