Citat:
În prealabil postat de cozia
Foarte bine! Excelent! Romanul trebuie facut responsabil pentru ceea ce a conceput in cateva secunde.
Plus ca cei cu cate doua trei joburi necesare platii facturilor si restul pentru ingrijirea familiei nu au panarame de genul asta in casa. Respectivul sau isi ia lumea in cap sau toti sunt respectuosi pentru sacrificiul lui si sub nici o forma nu-i creaza probleme.
|
E excelent să ai dosar pentru că școala și anturajele din jurul ei îți distrug copilul, tot tu ești de vină că te duci la lucru și nu ai timp să stai după el.
Tu nu ai cum să fii de dreapta dacă vrei ca statul să intervină atât de dur.
Nu mai spun că știu părinți care cresc singuri un copil și au și probleme de sănătate.
Citat:
In afara de droguri toti am trecut prin scoli cu tot buchetul mentionat de tine insa stiam sa lasam totul acolo in momentul in care intram in casa parinteasca unde nu se acceptau cretinitati de genul asta.
|
Aici nu era vorba cum se comportă acasă copilul, acasă mulți sunt liniștiți, cum se comportă în societate era important.
Citat:
Lasa cabinetele scolare. Vorbim de cabinete serioase psihiatrice in cadrul (sau nu!) al spitalelor care exista peste tot. Deci parintele nu ar trebui sa aibe nici o scuza pentru corectare si tratament medicamentos daca trebuie RITALIN, altfel trebuie sa-l usture la buzunar pentru daunele fizice aduse de progenitura sa, precum ii ustura si pe soferii care fac o iau razna pe sosele. Nu-i nici o diferenta.
|
Nu sunt în toate localitățile spitale de genul, dacă e la stat trebuie să stai săptămâni sau luni până se eliberează locuri pe trimitere.
Acum o dai în partea aialaltă să-ți transformi copilul în legumă cu tot felul de medicamente.
Citat:
JOarda?
Nu, legal nu ai voie sa folosesti un alt obiect in afara de palma ta si aia sa fie DESCHISA si numai de la piept in jos.
Este ilegal sa folosesti pumnul( palma inchisa). Toate semnele sunt foarte atent analizate de politie in caz de nevoie sau reclamatii.
|
Nu mă așteptam să există teoreticieni ai corecțiilor fizice, crezi că dacă spui că i-am dat doar cu palma nu riști să intri la violență domestică ?
Nici măcar profesorii nu mai au voie să facă corecții.