View Single Post
Vechi 26.05.2025, 15:23:45
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
E excelent să ai dosar pentru că școala și anturajele din jurul ei îți distrug copilul, tot tu ești de vină că te duci la lucru și nu ai timp să stai după el.
Tu nu ai cum să fii de dreapta dacă vrei ca statul să intervină atât de dur.

Nu mai spun că știu părinți care cresc singuri un copil și au și probleme de sănătate.

Aici nu era vorba cum se comportă acasă copilul, acasă mulți sunt liniștiți, cum se comportă în societate era important.

Nu sunt în toate localitățile spitale de genul, dacă e la stat trebuie să stai săptămâni sau luni până se eliberează locuri pe trimitere.

Acum o dai în partea aialaltă să-ți transformi copilul în legumă cu tot felul de medicamente.

Nu mă așteptam să există teoreticieni ai corecțiilor fizice, crezi că dacă spui că i-am dat doar cu palma nu riști să intri la violență domestică ?

Nici măcar profesorii nu mai au voie să facă corecții.
Normal ca profesorii nu au voie sa l atinga. Vorbeam strict despre metoda legala de disciplinare care poate fi aplicata de parinte fara sa riste nimic.