View Single Post
Vechi 29.05.2025, 09:50:01
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is online now
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexHurley98 Vezi mesajul
Mulți parinti (și chiar cei din alte religii , inclusiv radiestezistii ) susțin ca îmbolnăvirea trupeasca provine de la îmbolnăvirea sufleteasca.
Conform Ortodoxiei , îmbolnăvirea sau vindecarea sufleteasca provine din cum respectam următoarele: postul, spovedania,impartasania,milostenia,iubirea aproapelui, rugăciunea etc .
Credeți în aceasta teorie?
Nu-i teorie!

Imbolnavirea sufletului si a mintii provine de la neasultare (de Dumnezeu), necredinta (in Domnul Iisus Hristos Cuvantul cu Biserica si Duhul, Care azi s-a inaltzat) si pacat (faradelegi si pacate).

Sigur ca cred, as vrea sa cred cu credinta. Doar ca trebuie sa nu-mi mai permit sa calc asa de mult... ca pilitzii privilegiati, niste pigmei de tip macio-piciu ce se dau mari si tari... certandu-se si omorandu-se intre ei pe infailibilitati... adiaca vrand mereu sa faca altii sau sa fi facut altii in timp ce ei ca ipocritii fatarnici ascunsi nici cu degetul nu se ating dand lectii fara numar si tragand la raspundere, prezentandu-se pe ei insisi ca exemple de rabdare de urmat si de slavit, desi sunt fiare agresive ce nu rabda sa-i julesti si te tine minte toata viata uneltind in ascuns sa te piarda si sa te compromita ca sa pierzi.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Reply With Quote