View Single Post
Vechi 17.06.2025, 23:54:24
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
E suficient să cauți CV-ul lui ND ca să constați că omul n-a pretins că ar fi absolvit "Sorbona" (sub titulatura căreia intră o mulțime de universități Franceze), nici că și-ar fi susținut doctoratul.

În schimb, a absolvit prestigioasa École Normale Supérieure, iar asta după ce absolvise Facultatea de Matematică din România, după ce fusese de două ori medaliat cu aur la Olimpiada Internațională de Matematică.

Eu cred că e un palmares suficient de impresionant ca să nu mai aibă nevoie să-și inventeze titluri.

Poate presa a pus prea mult accent pe "Sorbona" datorită rezonanței în publicul de la noi, dar asta nu i se poate imputa lui personal.
Presa a fost plătită tot de el să cânte la comandă, de fapt nu de el ci de sistemul din spatele lui că n-a venit cu banii maică-sii, e bine totuși că e primul președinte care începe cu o cotă prăbușită de încredere, se va chinui mult și el și consilierii lui.

Am văzut mulți care l-au votat cu „a absolvit Sorbona domnle îți dai seama!", deci chiar a prins mizeria asta în mentalul vulgului.

Știi ce e ironic, că toți căcații ăia de ne ziceau ce câh era epoca de AUR în care vrea să ne tragă Simion îl lăudau pe Nicușor pentru rezultate obținute în ceaușism, în epoca de aur, în echipele alea de olimpici și cu selecția centralizată de statul comunist.

Last edited by Iorest; 17.06.2025 at 23:59:13.
Reply With Quote