Citand Casiana
"Doamne ajuta!
De ce sa criticam femeile?!
Eu cunosc un caz in care ea e o fata de exceptie: e cuminte, e credincioasa,merge la biserica,e frumoasa foc,e eleganta, are un serviciu bun. Si ia giciti? S-a indragostit de un baiat care si el e un tip credicios,la locul sau - baiat bun da....... fata de care va vb eu nu e buna frate ca nu e manjita pana in gat adica nu foloseste un machiaj care sa tina loc de semafor si nici nu are o viata de noapte activa adica ma intelegz-ti voi.........
Vrea frate una care sa aiba unghiile rosii ca focu ca sa ii surada norocu si care sa o tina toata ziua intr-o fiesta!
Si ea prostuta e topita dupa el!
Ce zice-ti de asta!
Care e desteptul aici?"
Omul e imbecil. (scuze)
E adevarat ceea ce spui, sunt multe cazuri de acest fel. Cautam intotdeauna ceea ce straluceshte. Dar are si revers. Eu am iubit o fata putin frumoasa fizic, plinuta si cu carente, dar o iubeam. Ea insa a gasit ca sunt bariere intre noi.
Si pe mine m-a iubit o fata OK, avea insa probleme cu magia neagra si multe altele, eu insa nu am iubit-o, nu imi placea.
Poate am pierdut, poate nu.
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste"
Priviti insa prin prisma aceasta:
"Este o mare durere sa iubesti si sa nu fi iubit dar e o nenorocire si mai mare sa fi iubit cu patima cand nu iubesti"
E nu numai un punc de vedere, e mai mult de-atat - un adevar.
|