View Single Post
Vechi 27.06.2025, 14:43:59
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Eh,eu de când mă știu duc aceste lupte etice,cel puțin cu mine însumi dar și cu alții,mai ales în privința consumului de carne și chiar produse de origine animală.

Sunt "flexitarian", mergând de la raw vegan la slănină afumată,mai ales când toate vegetale au gust de nisip și îmi amintesc că ardeleanul nu poate funcționa corespunzător fără o bucată de slănină cu ceapă.
În afara fructelor și legumelor de sezon care sunt și foarte scumpe mai nimic nu are gust.
E o temă falsă asta cu eliminarea cărnii în alimentație, ar dispărea și animalele carnivore multe animale de companie.

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
După care mi-am descoperit pasiunea de a incuba ouă care ulterior a devenit incompatibilă cu cele 6 pisici care au pasiunea de a ucide pui .
Din câte văd și făcând abstracție de noi doi din discuție, e vorba despre hrănirea egoismului la mulți care au pasiune pt animale, e vorba despre cum mă simt eu - EGO și ce stări mi-au dat mie măgărușul, rața, pisicile, nu cum se simte animalul sau dacă e natural pt el să fie domesticit, ținut în țarcuri, hrănit la program și făcut dependent de hrănitor.