View Single Post
Vechi 27.06.2025, 18:46:59
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
omul nu obligă pe nimeni să-l asculte, să-l urmeze, și nici nu zice publicului să nu-i urmărească pe alți preoți care conferențiază.
Ești într-o stare de punere greșită a problemelor și de expunere a unei imagini idealizate despre un personaj de un egoism, de o egolatrie, de o rapacitate, mîrșăvie și parșivenie ieșite din comun. Tu ai impresia sau vrei să crezi că personajul ar fi „în regulă”; eu demonstrez deja de ani de zile că lucrurile nu au stat și nu stau așa, dimpotrivă, așa-zisul „părinte” a avut și are probleme mari și după cum deja se poate deduce Dumnezeu a îngăduit măcar ca acest impostor deja să înceapă să „deconteze”, să își „ia capace după cap”, felul în care a fost trimis la plimbare de la decanatul facultății de teologie, cel mai probabil de către tartorul Streza și probabil nu doar pentru necazurile mari în care l-a băgat pe Streza, dar și pentru faptul că au început să se smintească studenți pe la facultate din cauza lui și probabil să comenteze, să vocifereze pe-acolo, să ajungă pe la urechile altor profesori sau cine știe pe la cine, deci astea sînt deja niște semne că lucrurile nu sînt deloc așa ideale cum li se pare unora sau sînt manipulați să creadă despre astfel de personaje care au făcut compromisuri discreditante cu „Sistemul”, și despre care, așa cum am argumentat, îmi mențin convingerea că trebuiau și trebuie să fie CATERISIȚI, oricum pentru unul ca Neculă nici nu-i obligatoriu să fie preot ca să se dea în stambă prin tot soiul de „podcasturi”, ar fi chiar mai bine, că n-ar mai face „de minune” preoția Bisericii Ortodoxe în halul în care o face el.