View Single Post
Vechi 30.06.2025, 10:32:30
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Acum este mai de actualitate acest topic și putem continua sa dezvoltăm temele referitoare la (auto)distrugerea umanității,dar mai mult decât atât mă interesează exclusiv intervenția lui Dumnezeu sau ceea ce ce noi numim divinitatea, așa cum o percepe fiecare religie sau individ.

Eu cred că ierarhia spirituală,lumile astrale și alte forme de existență sunt destul de perceptibile, iar aici includ nu doar îngeri, demoni, fantome, extratereștrii sau știu eu ce alte denumiri pe care noi le dăm unor realități pe care prea puțin le distingem.

Iar în tot acest sistem terestru,care cu siguranță este unul limitat, temporar, corecțional și iluzoriu, există cu certitudine ceva superior lui.

Iar a te identifica cu Lumea,este cu siguranță căderea testului.

Evenimentele acestea manifestate de oameni chiar sunt irelevante in raport cu evenimentele care vor fi provocate de ființele superioare sau divinitatea.

Da, suntem afectați,însă este afectată doar partea " lumească" din noi.

Ce-mi pasă dacă îmi vor distruge trupul și materia din jurul lui?

Îi pasă cărnii din tine, suferă lutul din tine după lutul de lângă el.

Adică eu nu cred doar în niște texte,pur și simplu acele texte îmi confirmă deja convingerile mele.

Cine simte realitatea spirituală nu are nevoie de cărți, religii sau temple.

O așteaptă pur și simplu să se manifeste!