Am folosit orice tip de rugăciuni de-a lungul timpului din toate tradițiile spirituale,de la mantre la "Doamne Iisuse",chiar și cele islamice și din păcate și cele sataniste sau oculte.
Am folosit deasemenea și tehnici de autosugestie,de cerere către univers și vizualizare.
Nu are rost sa enumăr toate acum, fiindcă din ce am văzut am "gustat".
Încerc să mențin doar linia pur monoteistă momentan fiindcă restul sunt doar creaturi, chiar dacă sunt sfinți, îngeri, profeți etc.
De ce sa lucrezi cu îngeri,cu sfinți sau demoni când poți lucra direct cu Dumnezeu?
Așa că încerc să mențin doar o relație cu Dumnezeu,sa-L înțeleg, să mă predau voi LUI.
Și clar acest lucru cere și studiu.
Deasemenea nu vreau sa alunec in extremism, dogmatism,și alte forme de religiozitate.
Nu consider că Dumnezeu a creat vreo religie sau a cerut una.
Asta doar oamenii au făcut.
Toate conțin fragmente de adevăr și orice rugăciune dacă o trecem prin suflet poate sa ne ridice la nivelul lui Dumnezeu, indiferent de cum îl percepe fiecare.
Chiar daca am renunțat să divinizez creatura și să mă rog unor creaturi spirituale,nu înseamnă că nu le apreciez,studiez, învăț de la ele și nu văd divinitatea din ele.
Însă momentan perspectiva iudaismului este cea mai potrivită pentru o lume care crede in Dumnezeul lui Israel, însă o face preferențial,prin divinizarea lui Iisus.