Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
Cu siguranță nu, consumerismul nu va cădea, ci va fi limitat tocmai pentru a acutiza nevoia compulsivă a acestei biete ființe torturate cu placere iluzorie, încât după ce dispare așa numitele crize financiare,pandemice, războaie sau ce mai imaginează ei,tu sa te arunci mai tare in haul oferit,in noua jucărie,noua reclamă la Cola,noul Burger,noul pui injectat,noua nu știu ce…
Omul nu va mai putea exista fără aceste iluzii,este dependent de ele,și asta arată că El și-au făcut treaba, și pot continua foarte relaxați Jocul.
Însă, până la un punct….
|
Eu cred că va fi drastic limitat consumerismul, văd că s-a închis un magazin de articole sportive, care nu era scump, văd că la Mall-uri sunt tot felul de promoții și reduceri, pare a fi semnul unei vânzări care să limiteze pierderile fiindcă urmează o perioadă de acalmie.
Va fi un faliment generalizat în anul ce vine, deja pregătesc o lege să fi executat silit de terți dacă nu o să poți să plătești un impozit mărit din pix abuziv, că se va zice că valorează proprietățile tale cât vrea administrația locală să valoreze.