Citat:
În prealabil postat de Moroco
Te pripesti fiindca citesti in mod superficial... defapt e o antiteza intre patriotismul luminat crestin conservator si mergerea din rau in mai rau dupa comusim, uslamism si epoca de baal-AUR populist pe care ne-o promit egoistii, anarhistii prin mesiile mincinoase gen CG-antihrist, omul roshu abisal, adulatoar de furer, de maresal, de generalisisim, de dictatorul si sinistra, de teroristii ukuxclani mari dictatori de la puterea lumii care azi impart ”pacea” si produc razboaie economice crude pentru bani si privilegii, resurse si desfrau.
Reciteste ce am scris cu calm si rabdare si vei vedea dupa ce intelegi corect ca nu e nimic de ras... in talmes-balmesul meu aparent haotic ci e veghea asupra caii bune de urmat.
|
Stai calm ca știu sa te citesc cu viteză și nici nu o fac de ieri.
Ai un avânt deosebit spre dreptate sociala aplicată poporului și țării noastre dar ești într-o o stupoare continuă în a defini către ce fel de societate, “cale bună” ȚINTEȘTI😏. De aici mă și pufnește râsul.
Lucrurile sunt foarte clare în orice societate:
LUPTA CONTINUĂ ÎNTRE SĂRACI ȘI BOGAȚI, iar restul gargară și teatru, deci tu unde te regăsești cu dorința ta justițiară?
Până și în comunism, după o scurtă amorțeală de câțiva ani au revenit în forță șmecherii roșii din varf care împreună cu tot neamul lor SALIVAU DUPĂ OCCIDENT ȘI DUPĂ CORUPȚIA DE ACOLO.Nici o taină…totul clar, prietene!