View Single Post
Vechi 09.04.2008, 14:17:44
mdosat mdosat is offline
Member

Data înregistrării: 12.01.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat
draga mdosat, uneori trebuie sa mai si spunem lucrurilor pe nume, ca daca facem pe pudicii si pe mironisitele nu inseamna neaparat ca nu avem astfel de probleme, ci ca doar le cam ascundem sub pres. sincer, nu am avut intentia de a lansa provocari in sensul perceput de tine, ci mai degraba a trage un semnal de alarma pentru barbatii care isi neglijeaza sotiile, intr-o forma sau alta.

PS: poate ne dai totusi un nume cu care sa ne adresam tie... si as indrazni sa te mai intreb si daca esti cumva preot sau macar teolog, multumesc.
Draga Mirela as prefera, daca imi permiti, sa raman sub pseudonim. Teologi suntem toti convorbitorii cu Dumnezeu. Sa ma ierti pentru aceste amanunte sumare! Sa ma ierti de asemenea si ca te-am provocat, oarecum...Nu trebuie sa facem pe pudicii si pe mironositele, TREBUIE SA FIM ASA! Si asta inseamna o oarecare apropiere de sfintenia (vezi la parintele Staniloae, in cartea "Rugaciunea lui Iisus si experienta Duhului Sfant"-Ed.Deisis, ce este un sfant)si desavarsirea pe care ni le-a cerut Dumnezeu. Asta nu inseamna a nu avea cunostinta de grozaviile de care zici, ci mai degraba cred ca e vorba de a le asuma cu intreaga intelepciune. Eu si tu chiar daca na ciocnim in vorbe nu putem interveni salvator in cazurile de care zici(aici ma gandeam si la ce zicea Monica-imi cer scuze). Acolo poate interveni cineva care are intreaga intelepciune si traire in Duhul Sfant-si acesta tot ar interveni degeaba daca acolo nu exista o vointa sanatoasa...E mult de discutat aici, daca ai cazuri concrete discutam prin alte metode, nu pe forum, sa vedem ce putem face...
Reply With Quote