Citat:
În prealabil postat de cozia
Frate, trebuie să ne debarasăm de idei preconcepute și să acționăm cu ce putem, unde și cum.
Lasă tu infrastructura sportivă și critica. Nu rezolvi în veci nimic.
Uite aici fără inhibiții și frică.
Fiți inventivi! https://youtube.com/shorts/Yw4jvTEx8...tLxaryNRgoWddx
Atenție!
Ăștia nu știu de spitale!
|
Ăștia au unde să se antreneze, exact despre asta e vorba, unde ai parcuri de calistehnics în România în orice oraș mare vrei tu Iași, Brașov, Sibiu, Timisoara, Oradea, nici la Cluj nu sunt mai mult de 2-3 ?
Nici în București nu sunt multe raportat la 3 milioane de locuitori.
Citat:
În prealabil postat de cozia
Oriunde v-ați afla priviți în jurul vostru cu INTENȚIE de a fi fericit prin a te mișca.
Eu fac streching încontinuu combinat cu rugăciuni. Nevasta, copiii deja este obișnuită cu mine așa.
Cât o aștept la mașină în parcări la Mall fac genoflexiuni sau flotări sprijinit de capota, rotații de brațe. Ajutați inima prin încordarea celorlalte pompe, mușchii.
Cine a zis ca locurile de joacă, barele, sunt exclusiv pentru copii?
Nu mai așteptați pe ND să vă facă totul. Orașul este plin de parcări, zone pietonale, băncuțe în așteptarea flotărilor voastre.
|
Ne învârtim în cerc, am văzut în Muntenegru teren de atletism într-o zonă izolată, efectiv aveai kilometri de tartan pe care să alergi.
Așa îngălare, lipsă de administrare a spațiului util pentru activități sportive ca în România, nu vezi nicăieri în Europa, cele mai mari gunoaie de politicieni.
Când se face ceva se face subdimensionat, cu materiale ieftine, nu se păzește contra vandalismului.