Citat:
În prealabil postat de Iorest
Nu cred că e vorba de egalitarism, știu oameni care au bani și sunt chibzuiți la cheltuieli, nu se aruncă, deci nu cred că toți cheltuie ca să-și dea importanță.
Plus că în Vama Veche nu era niciodată o stațiune de fițe, ci de oameni care stătea pe la cort cu cheltuieli minime, fără manelism și altele, mai degrabă cu hipiotism din ăsta de trai de pe azi pe mâine semi-boschetăresc pe plajă.
|
Importanta de sine este dupa mine cel mai dstrugator sentiment/emotie negativa a omului, distrugatoare de principii si distrugatoare de duh si de VOINTA PERSONALA, de alegere personala.
Fara un set solid de principii conducatoare a vietii noastre personale, credinta si valorile ei fiind pe primul plan, nu suntem decat niste frunze in vant, niste rahatei.
Din principiu REFUZ sa ma conformez smecherilor si micilor tirani de litoral:)) cu toate capcanele lor spurcate si tot pe principiul asta trebuie ca toti/toate sa si aleaga partenera/partenerul de viata dupa PRINCIPII SOLIDE!
Propun ca mereu sa fiti pregatiti sa luat atitudine vocala PE FATA, LIVE, impotriva acestor magarii si abuzuri. INSA,
ATENTIE!! TREBUIE SA O FACETI IN MOD INFORMAT!
Sa mentionati tuturor celor care VA ASCULTA ca nu banii sunt problema ca din PRINCIPIU refuzati sa va conformati acestor indivizi smecheri.
Nu-i faceti lichele pe fata pentru a evita confruntari fizice pe cat se poate.