View Single Post
Vechi 30.07.2025, 20:21:44
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2023
Locație: În Biblioteca Cunoasterii
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ir07924 Vezi mesajul
Bună ziua! Bunicul meu a murit acum câteva luni foarte brusc (a încept să i se facă rău într-o zi, a murit după două zile) si astăzi mătusa mea făcea curat prin lucrurile lui. Ea a găsit sub patul bunicului, în cutia lui cu sosete, ascuns un ou spart împachetat în hârtie si într-o pungă. Ea si mama cred că a fost pus de unchiul meu care e oltean de origini (din ce am înteles) si are cunostinte de vrăji, blesteme (si motive să facă la casa noastră din cauza a mai multe probleme pe care le-am avut cu el). Mătusa mea a urinat pe ou (care e acum pe un carton), dar nu stim ce ar trebui să facem cu el. Ea voia să îl arunce în toaleta din curte dar i-am zis să nu o facă pentru că nu mi se pare o idee bună să ai ceva de genul rămas în apropierea casei. Cutie cineva ce ar putea seminifica? Ce vrajă s-a pus si cum o putem rupe sau dacă si-a îndeplinit deja scopul (având în vedere că tătaie e mort, dar mama care a rămas să aibă grijă de casă încă are probleme de sănătate sau cu animalele)? În ou era si o chestie neagră, nu stiu ce, nu mi-am putut da seama, dar încerc să pun o poză. Multumesc în avans.
E complicat de spus dacă este vorba de o vraja sau nu, dar recomand sa se facă in felul urmator:

Aruncarea oului la gunoi, cu tot cu carton.
Spune rugaciunea Tatăl Nostru în fiecare seara și de ce nu, în fiecare dimineata.
Cheamă pe părintele tău duhovnic pentru sfestania casei.

De asemenea, pentru a evita sa se mai întâmple astfel de lucruri, trebuiesc oprite legăturile cu cel care e susceptibil sa fi făcut asta, adică în legătură cu unchiul. Nu are rost sa tinem legătura cu persoanele care ne fac rău în viata.

Dumnezeu sa îți ajute ca din nefericita situație, casa ta sa devina un sanctuar de binecuvântări, armonie si voie buna. Amin.
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12)

Dumnezeu e Iubire :)

Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37)
Reply With Quote