View Single Post
Vechi 09.04.2008, 13:39:01
mdosat mdosat is offline
Member

Data înregistrării: 12.01.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de monica73
cred ca tu nu privesti realitatea zilelor in care traim.nu stii ca la tara bietele femei sunt batute pana la sange de sotii care vin de la crasma cu mintea imbibata de alcool,si sunt practic fortate sa se 'supuna',altfel sunt date afara in suturi,nu ai auzit de aceste drame la care sunt obligati sa asiste si copiii?femei amarate care nu au incotro sa se duca si stau si suporta toate mizeriile barbatilor!asta pentru ca asa gandesc barbatii ca trebuie sa te supui.automat ,un barbat cand aude de' supunere',confunda termenul religios cu sclavia.nu trebuie insa sa generalizam,sa traim cu speranta ca mai exista totusi barbati care nu se gandesc doar la sex.
Draga Monica, privesc la realitatea zilelor in care traim, ma aflu in mijlocul ei, insa daca-mi permiti iti spun un mic secret...nu aceasta e realitatea deplina, cele de care-mi spui tu sunt consecintele unei realitati fabricate. Sunt drame intr-adevar, am cunoscut personal astfel de drame, sa ne rugam pentru acestia, daca-i cunosti concret. Insa ideea e ca nu se pleaca de la conceptele religioase, de..."supunere" sa zicem, ci de la ideea unui Dumnezeu fals, care se poate considera chiar barbatul. Femeia traumatizata oare Il cauta pe Dumnezeu, are conceptia unui Dumnezeu Atotputernic, sau se complace in situatia de sine? Caci daca se intampla asa, totul devine doar o chestiune de concurenta, care-i mai puternic...in general barbatul, dar nu intotdeauna-aceasta e conceptia de familie fabricata intr-un mediu degenerat ca cel de la tara...ce este realitatea? Realitatea implica adevarul iar adevarul este...(spune-mi tu cine sau ce este...). Si sa stii ca sunt barbati care nu se gandesc doar la sex, asa cum sunt femei care nu pot sa nu se gandeasca la sex...
Reply With Quote