View Single Post
Vechi 01.08.2025, 15:37:50
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Nu cred că e o explicație completă, majoritatea îi simt pe o parte din AUR-iști inclusiv Simion printre oameni, aproape de oameni, atenți la localitățile neglijate de la centru.

https://www.facebook.com/george.simi.../?locale=ro_RO
Deși sunt cu totul de acord că explicația mea n-are cum să fie completă – realitatea este mai complexă și nuanțată –, clipul pe care m-ai invitat să-l văd nu face decât să o confirme: Simion creează și întreține emoțiile negative, exploatând necazurile oamenilor. Probabil ăsta este motivul pentru care nu ratează astfel de ocazii, pentru că ele reprezintă o oportunitate extraordinară nu atât de a oferi ajutor, cât de a-și înmulți adepții. Îmi pare tare rău să văd că, în loc să le aducă alinare, caută doar să-i învenineze pe bieții sinistrați, sporind vrajba dintre noi – fie români, fie moldoveni ori ucraineni –, deși la slujbele la care va fi participat trebuie că a auzit că Biserica se roagă împotriva acesteia, respectiv pentru pace și unitate. Acea unitate care ar fi centrală în chiar denumirea propriului partid.