Citat:
În prealabil postat de Iorest
Da mă uit la Claudelu Târziu, mesaj dezolant de izolare, rămas singur filmat de soție și de el cu un telefon, dar cum el e un tip comod, nu va sta prea mult prin caniculă și să bată țara în lung și lat.
El preferă discuțiile de la climă și din fotolii moi, ca orice entelectual care-și dă prestanță.
Dacă el speră că o să facă 5% cu filmulețe de genul care vor fi uitate într-un colțișor al internetului, n-are decât.
Până și Diana Șoșoacă avea un stil mai interesant de a capta telespectatori pe facebook, făcea ceva de genul dan diaconescu la altă scară.
|
Ai un melanj de impresii obiective cu subiective referitor la el.
Parerea mea este ca pentru inceput in cazul acestor indivizi candidati la "orice pica ACOLO"... cred ca trebuie in mod pargmatic ca urmaritori al traseului lor stiutā sursa lor de finantare. Este un must!
Cu ce isi platesc angaralele, facturile? Sub aripa caror milionari/miliardari se afla, DACA se afla?
Posibilitatea de a nu fi finantat pentru logorea lui in drum spre a deveni mesagerul puterii este zero. ABSOLUT nimeni nu o face asa ca nu are ce face. Este exclus, in cazul TUTUROR.
Tipul asta lucreaza? Sotia?