Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru
In sfarsit vorbesti si tu ceva concret in loc sa te amagesti ca ai face sau a-ti face altceva decat ei.
Dar vai ,planul tau suna izbitor cu al lor, parca e o conferinta de presa a lui Ciolacu. (inclusiv aia cu ridicarea problemei la UE ar fi in stare sa o zica).
Ce mai conteaza azi cuvintele ,cand toti vcorbesc frumos despre planuri si mai vechii si mai noii.
|
Vezi că deja devii persiflant și nesimțit, eu am spus că sunt soluții, dar nu se vrea atâta tot, nu am văzut pe nimeni să insiste și de 18 ani de UE se rotesc aceleași partide la putere deci aveau și timp și 18 bugete din care să facă.
Citat:
Ce daca faci Masterplan si nu ai bani sa il aplici.
Cu ce bani faci expertiza si de unde stii ca nu s-a facut? Si cine o face? Aceiasi ingineri care au dat fail?
|
Păi se vede că nu s-a făcut, ingineri care să semnaleze probabil că au mai fost dar nu i-a băgat nimeni în seamă, cred că inginerii sunt ultimii vinovați, cum zicea și Cozia, mai sunt câțiva specializați dar nu sunt folosiți.
Citat:
Ce daca dai la cetatenii non UE 0.0001%?Cu aia te salvezi? dar pentru acesti putini bani care ii dai unor necajiti,cat crezi ca iti va intoarce Dumnezeul milei inapoi?insutit ,inmiit?
|
Tu nu înțelegi că nu te poți mântui dacă pe apropele tău, omul care trăiește în condiții mai joase îl ignori, disprețuiești cum fac votanții PNL-USR în mare parte, că la ei am văzut discuții cu știrbii, săracii, ei aruncau cu bani de un leu în pensionari.
Deci dacă tu iei de la gura alor tăi, dar dai altor guverne care au tot șmecheri care împart banii, provoci subdezvoltare aici, iar banii nu știi dacă ajung la cetățeni sau la niște grupări, clici de inși.
E ca și cum se dărâmă casa pe tine, dar tu o arzi darnic cu alții.
Citat:
Renegocierea in ce sens? Adicva ce sa le mai ceri la aia sarmanii ,cand fiecare de la noi din tara se trezeste sa ceara altceva?
|
Nu înțelegi că sunt bani mai mult decât putem noi visa, dar ori nu se alocă, or nu se atrag, multe fonduri nu se dau României și se redistribuie or pe înarmare, imigrație, probleme de mediu dar altele decât alunecări de teren, inundații, despăduriri, deșertificare că avem de toate în România.
Citat:
Reimpadurirea urgenta ? Nu asa se face dragule, ca nu sunt bani de o actiune masiva. Se
face in micul fel in care a inceput AUR cu oameni la lopata , dar ,cu voluntariat masiv, cu spirit.
|
Trebuie început de undeva și supravegheată zona reîmpădurită, cu voluntariat nu faci mare lucru cum zicea și Makaveli și dacă dai 10 minute la lopată și atât, e voluntariat nu poți să obligi pe nimeni.
Citat:
In loc sa vorbesti vorbe , mai bine facem amandoi un topic comun un site ,o actiune, ne punem benare pe noi , stam in cap ca Orban si rugam oamenii sa iasa la impadurire. Doar si Nicusor cu Simion au colaborat pe vremuri pt Rosia Montana.
|
Eu nu vorbesc vorbe, nu am timp să stau pe afară când muncesc și consider că statul îmi fură minim 60% din venituri din impozite pe muncă, sănătate, TVA, accize la combustibil, taxe de drum - chiar trebuie să facă ceva din banii mulși de la cetățeni.
Citat:
Am asteptat sa vii cu solutii concrete, multumesc ca ai venit, dar mie nu imi suna altfel decat ale celorlalti. Nu de vorbe ducem lipsa,nu de increderea ta nejustificata in tine ca ai proceda altfel decat ei dar cu aceleasdi idei, ci de mobilizare, de apel la sufletul oamenilor, asta e resursa neexploatata. Ca pe bani nu or sa iasa ,ca daca pe un copac cerem 100 de roni si sunt 100 000 de copaci de plantat inchipuie-ti cati trebuie.
Oamenii au nevoie de directii, de lideri , nu de cartitori, caci sunt satuli de jocul de a da vina unii pe altii.
|
Tu crezi că inventezi apa caldă, tu nu ai propus nicio soluție decât eventual să stai pe domeniul public și să faci circ cum zici tu că face opoziția când protestează, da fă frăția ta insolație vara și pneumonie iarna până nu mai poți sau să faci strângeri de fonduri.
Nu trebuie să cerem noi bani, să strângem bani, să manipulăm emoțional oamenii, trebuie să dea statul care fură sau să ceară de la UE pentru mediu, sunt probleme uriașe și de mediu și nimeni nu se mișcă să facă rapoarte sau dacă se fac conducerea de la UE nu vrea să dea bani deși minte că e preocupată de probleme de mediu.