Citat:
În prealabil postat de CristianR
Aș fi dorit ca, măcar atunci când a văzut că sfârșitul se apropie, să facă o mărturisire completă, să dezvăluie tot adevărul referitor la ascensiunea sa, la legătura cu Rusia și Gorbaciov, la Revoluție și mineriade, și nu doar ceea ce a reușit să descopere cercetarea procurorilor. Avea această datorie față de poporul român – pe care l-a mințit enorm –, dar și-ar fi făcut cel mai mare bine și lui însuși, nelăsând totul pentru Judecata care vine.
Dumnezeu să-l ierte!
|
Cred si eu foarte bine ca ce s-a întâmplat în legătură cu Gorbaciov si Revoluția si multe alte lucruri, inclusiv cu mineriada si dupa cu Bancorex-ul sunt foarte rele si nu cred ca ar trebui uitate, chiar daca el apărea în trecut ca om de cultura si îmi aduc aminte ce se spunea ca în 2007 a fost la un concert muzical la Ateneul Roman.
Cat ceea ce privește în legătură cu Judecata de Apoi, trebuie inteles din nefericire ca unii oameni, dornici fiind sa facă doar cele pe placul egoismului si a perspectivei pământești (trecatoare) a inimii, uneori nu se mai gândesc la faptul ca exista acea Judecata, sau unii nici macar nu au avut credinta ca exista Judecata de Apoi.
La urma urmei, consider ca, chiar daca ni se spune ca nu se știe ceasul când va veni din nou Fiul Omului, tot e bine sa mărturisim cele rele si sa le spălăm, caindu-ne, spovedindu-ne, impartasindu-ne.
Dumnezeu sa-l ierte si sa îl odihnească în pace.