Citat:
În prealabil postat de Iorest
Tu nu înțelegi că nu contează dacă ai milioane de vizualizări pe net că nu votează vizualizările, a fost votat de oameni cu CNP-uri cu nume și prenume, cu povești de viață.
Ai voie să-ți faci reclamă pe internet, nu te interzice nimeni, fii sigur că alții au avut susținere
|
In final da, datorita talentului sau construit anterior, a fost acceptat de oameni. A fost omul potrivit pentru ei. Dar sunt multi astfel de oameni potriviti ,care nu au insa o expunere brusca, si mor necunoscuti , pentru ca nimeni nu se poate promova singur.
Si lui CG i s-ar fi intamplat la fel, nimneni nu remarca ce construise el acolo anterior, daca nu aparea in prim plan pe tic tok
Deci hotaratoare a fost expunerea brusca si masiva ,aprecierea celor multi a venit abia pe urma, in ultimele zile,la care a contribuit si faptul ca au crezut ca si altii au fost impresionati.
Citat:
non-stop cum e Șordan, pe 90% din posturi de dimineață până seara, pe fiecare calup publicitar.
Vezi că în 2025 și Șordan creștea vertiginos pe aceiași algoritmi, deci îți arăt cât de falsă și ticăloasă e teza asta.
|
Eu nu vorbesc aici de promovarile celor politically corrects ca Nicusor, aceasta e de cand lumea, televiziunile sunt ale lor si nimeni nu le baga in seama. A fost promovat ca si Crin pentru a apara sistemul romanesc,statul,tot ce se construise pana atunci. Si pentru ca era o criza generala de moralitate,si nu mai erau lideri.
Vorbesc de cei ca noi,necunoscuti, agitati,care vrem sa facem bine,sa fim cunoscuti,dar care nimeni nu ne baga in seama , caci nu vorbim banalitatile care le zic cei din frunte.Noi nu avem nici o sansa,si zic de partide mici,organizatii, caci cei mari nu te lasa sa intri. De aceea sponsorizarea lui CG de catre rusi cu audienta a fost incorecta fata de miile de oameni revolutionari care au ceva de spus in tara asta.
Citat:
Nu înțelegi că sistemul nu va lăsa AUR la putere, și pe niciunul, peste 20 de ani vei fi la fel doar că-i vei urâ pe ăștia de i-ai votat acum și-ți vei pune speranțele în alți rahați pe care ți-i dă sistemul PNL-USR-PD-l în față.
.
|
Cum sa nu il lase daca are 40% si e in crestere .Sistemul a faultat doar pe CG ca s-a folosit de rusi,s-a bagat in fata,nu pe AUR care e printre noi ,unu din doi oameni cred in el.
Nu are cum sa nu castige tura viitoare , daca nu isi bate iar singur cuie in talpa si nu sperie iar populatia.In multe taril a venit extrema dreapta si in unele tari a si trecut entuziasmul , ca se vede ca sunt si ei doar niste vanzatrori de iluzii in plus,atunci cand nu provin dintr-o tara mare ca nazistii sau rusii.
Eu ti am zis despre mine ca ma feresc de iluzii ,si daca votez,votez rational ca sa imi conserv serviciul viata , din frica. Nu imi pun sperantele in guvernul actual sau in AUR, ci doar in valorile crestine care uneori mai patrund in politica pe unde nu te astepti