View Single Post
Vechi 06.08.2025, 21:46:45
iustin_dumitru iustin_dumitru is offline
Member

Data înregistrării: 13.07.2025
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Tu nu înțelegi că nu contează dacă ai milioane de vizualizări pe net că nu votează vizualizările, a fost votat de oameni cu CNP-uri cu nume și prenume, cu povești de viață.
Ai voie să-ți faci reclamă pe internet, nu te interzice nimeni, fii sigur că alții au avut susținere
In final da, datorita talentului sau construit anterior, a fost acceptat de oameni. A fost omul potrivit pentru ei. Dar sunt multi astfel de oameni potriviti ,care nu au insa o expunere brusca, si mor necunoscuti , pentru ca nimeni nu se poate promova singur.
Si lui CG i s-ar fi intamplat la fel, nimneni nu remarca ce construise el acolo anterior, daca nu aparea in prim plan pe tic tok
Deci hotaratoare a fost expunerea brusca si masiva ,aprecierea celor multi a venit abia pe urma, in ultimele zile,la care a contribuit si faptul ca au crezut ca si altii au fost impresionati.

Citat:
non-stop cum e Șordan, pe 90% din posturi de dimineață până seara, pe fiecare calup publicitar.
Vezi că în 2025 și Șordan creștea vertiginos pe aceiași algoritmi, deci îți arăt cât de falsă și ticăloasă e teza asta.
Eu nu vorbesc aici de promovarile celor politically corrects ca Nicusor, aceasta e de cand lumea, televiziunile sunt ale lor si nimeni nu le baga in seama. A fost promovat ca si Crin pentru a apara sistemul romanesc,statul,tot ce se construise pana atunci. Si pentru ca era o criza generala de moralitate,si nu mai erau lideri.
Vorbesc de cei ca noi,necunoscuti, agitati,care vrem sa facem bine,sa fim cunoscuti,dar care nimeni nu ne baga in seama , caci nu vorbim banalitatile care le zic cei din frunte.Noi nu avem nici o sansa,si zic de partide mici,organizatii, caci cei mari nu te lasa sa intri. De aceea sponsorizarea lui CG de catre rusi cu audienta a fost incorecta fata de miile de oameni revolutionari care au ceva de spus in tara asta.

Citat:

Nu înțelegi că sistemul nu va lăsa AUR la putere, și pe niciunul, peste 20 de ani vei fi la fel doar că-i vei urâ pe ăștia de i-ai votat acum și-ți vei pune speranțele în alți rahați pe care ți-i dă sistemul PNL-USR-PD-l în față.

.
Cum sa nu il lase daca are 40% si e in crestere .Sistemul a faultat doar pe CG ca s-a folosit de rusi,s-a bagat in fata,nu pe AUR care e printre noi ,unu din doi oameni cred in el.
Nu are cum sa nu castige tura viitoare , daca nu isi bate iar singur cuie in talpa si nu sperie iar populatia.In multe taril a venit extrema dreapta si in unele tari a si trecut entuziasmul , ca se vede ca sunt si ei doar niste vanzatrori de iluzii in plus,atunci cand nu provin dintr-o tara mare ca nazistii sau rusii.
Eu ti am zis despre mine ca ma feresc de iluzii ,si daca votez,votez rational ca sa imi conserv serviciul viata , din frica. Nu imi pun sperantele in guvernul actual sau in AUR, ci doar in valorile crestine care uneori mai patrund in politica pe unde nu te astepti
Reply With Quote