View Single Post
Vechi 06.08.2025, 22:44:55
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru Vezi mesajul
Am spus ca am votat rational, pentru ca AUR mi-a inspirat teama fata de viitor,si de pierderea celui mai important lucru din acesti 35 de ani: libertatea
Nu neaparat ca ne baga in inchisori,ca acum nu mai e asa, dar nu mi ar fi placut ca ei sa fie la putere si sa aud de dimineata pana seara minciuni si manipulari, cum era pe vremea lui Dragnea.Eu apreciez ca demagogie si minciuna ce zic ei, aceea de a explica comportamentul politicienilor actuali prin vanzarea de tara. E jignirea in corpore a unei generatii de politicieni,chiar daca slabi, dar totusi onesti in fata uniunii eurpene care ne a tras ea inainte.
Și acuma nu sunt minciuni și manipulări de dimineața până seara ?
Sau dacă le auzi de la digi sunt mai credibile ?

Deci tu ai vreo 50 de ani și ai îmbătrânit în spiritul maoist, așa ca un flăcăiandru din ăsta mereu în luptă cu stafii imaginare, tu și la 70 de ani o reacționezi pavlovian la mantrele haștagiste ?

Politicienii actuali ne-au băgat în groapă, că se mai trage câte o dâră de asfalt nu e evoluție, dacă judeci în principiile corporatiste de potențial maxim vs potențial atins sunt grave discrepanțe, dacă lucrau la patron erau concediați de buni administratori ce sunt pentru rezultatele lor.