Citat:
În prealabil postat de Iorest
Aia cu semnați pt TVA nemodificat nu e o minciună și o regie ieftină și din partea prezentatorilor tv ?
Tu crezi că dacă iei din pensiile peste 3.000 de lei și banii ăia nu se văd nicăieri, oamenii o să uite ?
Nu mă-nțelege greșit, față de bătrânii care votează Nicușor Dan, față de profesorii care votează ND, față de studenți, olimpici ei au căutat-o cu mâna lor, mie mi-e milă de cei care nu votează sau sunt prinși la mijloc în malaxorul unor nenorociți, care-i ard pe toți, pt ei România e ca o pradă.
Atunci de ce activul de partid al USR-PNL face scandal cu privire la alte partide, hai să facem un partid unic și așteptăm zeci de ani.
Eu nu cred că s-a construit mare lucru așa și un om în 35 de ani are alte condiții și evoluează anual, deci ai fi evoluat oricum.
Păi asta fac și cei care fură în numele pro-europenismului, domnle ei au repetat poezia corect deci e în regulă să mai umble la bani și să fie la butoane, eu nu văd nicio diferență.
|
Scuze ca nu mai pun QUOTE ca e enervant,dar iti raspund la ce ai zis
-Cu TVA a fost totusi mai transparenta treaba ,dar da, a sfarsit prost in incredere
-Cu luatul din 3000 de ron normal ca suna prost,dupa ce le ai dat mereu. Face parte din iluzia vanduta de psd,caci probabil si in alte tari se ia impozit pe pensie.
-E normala alternanta partidelor, e normal sa vina si AUR , problema e ca prin discursul lor sperie , dar asta nu ii impiedica sa ajunga maine la guvernare. Poate cine stie,trec chiar de 50% cu balbaielile celorlati si cu partenerii si atunci nu mai pot fi opriti.
Eu doar zic ca dpdv personal imi e greu sa suport minciuna pe fata care ei ar promova-o ,sa zica ca e alba cand e neagra, desi si cei de acum mai mint,dar in general in occident e cutuma sa se minta si fure mai pe ascuns.
-Esti nerecunoscator sa zici ca nu s-a construit nimic, pentru ca nu ai termen de comparatie. Eu stau in Cluj si pe vremea lui Funar s-a facut mai putin decat acum,multa propaganda si putina actiune. Deci chiar cu furaciunea care a existat in tara ,s-a si facut ,si au fost multi oameni devotati care au facut treaba in functii puiblicce ,apreciez ca hotii au fost undeva la 20% iar restul cinstiti. Dar e totusi mult , si ii strica si pe ceilalti