View Single Post
Vechi 07.08.2025, 02:19:24
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru Vezi mesajul
Scuze ca nu mai pun QUOTE ca e enervant,dar iti raspund la ce ai zis

-Cu TVA a fost totusi mai transparenta treaba ,dar da, a sfarsit prost in incredere
Cu ce a fost transparentă treaba, ne-a mințit ca la alba neagra, evident că 6 milioane nu l-am crezut, dar vulgul da.

Citat:
-Cu luatul din 3000 de ron normal ca suna prost,dupa ce le ai dat mereu. Face parte din iluzia vanduta de psd,caci probabil si in alte tari se ia impozit pe pensie.
Până la urmă pensia muncită e un drept, să trăiești tu din 3000 de lei în orașe, că e vagabonțesc modul cum pui problema, li-i s-a dat, nu și-au sacrificat tinerețea muncind.

Citat:
-E normala alternanta partidelor, e normal sa vina si AUR , problema e ca prin discursul lor sperie , dar asta nu ii impiedica sa ajunga maine la guvernare. Poate cine stie,trec chiar de 50% cu balbaielile celorlati si cu partenerii si atunci nu mai pot fi opriti.
AUR nu va ajunge niciodată la guvernare, și nu doar AUR fiindcă sistemul poate demoniza pe oricine îi e incomod.

Citat:
Eu doar zic ca dpdv personal imi e greu sa suport minciuna pe fata care ei ar promova-o ,sa zica ca e alba cand e neagra, desi si cei de acum mai mint,dar in general in occident e cutuma sa se minta si fure mai pe ascuns.
Occidentul a tâlhărit cu bâta colonialismului, e tâlhărie pe față, doar proștii credeau că dacă vine capital străin ăia n-o să fure, sau n-o să facă șmecherii.

Citat:
-Esti nerecunoscator sa zici ca nu s-a construit nimic, pentru ca nu ai termen de comparatie. Eu stau in Cluj si pe vremea lui Funar s-a facut mai putin decat acum,multa propaganda si putina actiune.
De unde altundeva putea veni un ins care are astfel de idei, decât de la Cluj Napoca, oare de ce nu mă mir, mai lipsește să spui că ai ceva rădăcini ungurești.

Citat:
Deci chiar cu furaciunea care a existat in tara ,s-a si facut ,si au fost multi oameni devotati care au facut treaba in functii puiblicce ,apreciez ca hotii au fost undeva la 20% iar restul cinstiti. Dar e totusi mult , si ii strica si pe ceilalti
Omule și în Albania s-a construit, și în Kosovo și în Georgia, și în Bosnia, și în Belarus față de acum 35 de ani, în Kazahstan chiar sunt linii feroviare inmiit mai bune decât în România, și erau pe nicăieri acu 30 de ani.

Deci unde te uiți pe hartă sunt condiții mai bune ca acu 35 de ani, atunci ce nevoie mai aveam de UE, care a impus ca și condiție de preaderare o tâlhârire pe față a PETROMULUI și a altor active strategice.