View Single Post
Vechi 07.08.2025, 20:58:20
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Cu plăcere, dar era pentru Iorest. Mai ales cu el trăiesc sezația că nu ne întâlnim decât rareori pe un subiect, având discursuri paralele. Cred că nu citește cu atenție mesajul interlocutorului, oprindu-se mai degrabă asupra declanșatorilor pe care-i identifică în el și folosind prilejul pentru a-și exprima nemulțumirile profunde, susținute adesea de judecăți parțiale ori chiar eronate, întrucât informațiile pe care se bazează s-au dovedit a fi tendențioase ori pur și simplu fake-uri.
Mda și pe tine te deranjează să fii contrazis, îți dau o sursă zici că aia e prea părtinitoare, tu mai degrabă ești setat să vezi doar răul la Simion și AUR și la oricare îți demonizează sistemul.
Cred că asta e, merge să ajute, ajută de când e pe băncile liceului, gata zici tu că face din interes, tu care stai la tastatură.

Când ai avut o problemă legată de servici acu niște ani îmi aduc aminte, nu mergeai la țintă o luai pe ocolite, te sperii de ce-ți dă presa la servite fără să te gândești că presa apasă intenționat de 35 de ani butoanele de panică din creierul omului.

Nu te gândești că toți ticăloșii care au nenorocit România au fost mângâiați pe creștet de presă în timp ce ceilalți erau prezentați ca ultimii oameni, n-ai învățat nimic din demonizarea lui Vadim în 2000, din demonizarea lui Rațiu și Câmpeanu în 90 șamd.

Last edited by Iorest; 07.08.2025 at 21:00:49.
Reply With Quote