Citat:
În prealabil postat de monica73
de cele mai multe ori 'femeia traumatizata se complace in situatia de sine 'ca nu incotroare ,unde sa plece o femeie casnica cu 2,3 copii dupa ea ,fara un ban si fara un ajutor din partea nimanui,Dumnezeu e mare si Atotputernic,stiu asta ,si EL,lucreaza prin oameni,insa oamenii sunt mici si nepasatori in fata celor innevoi,suntem buni doar de dat sfaturi si atat,dar cand vine vorba sa intindem o mana fugim de mancam pamantul.'sa nu-ti pui nadejdea in om',ce adevar!Dumnezeu este Calea si Adevarul,vezi ca stiu,insa noi ,oamenii,ocolim si calea si adevarul.!!!!!!!!
|
Cuvinte adevarate, expresia neputintei...Da, Hristos-Dumnezeu e Adevarul! Zic de neputinta pt. ca intr-adevar e usor sa vorbesti. Totusi femeia traumatizata nu trebuie sa se complaca si in nici un caz SA PLECE, daca acesta nu e sfatul unui duhovnic (daca este, poate sa plece si cu 5 copii-aici e nadejdea!taria credintei-care nu face compromis!)Intr-adevar ne-ai amintit un adevar dramatic, in fapte nu mai suntem crestini, ci doar in vorbe...Eu n-as zice, "in om sa nu-ti pui nadejdea", ci sa-ti pui nadejdea mai intai in Dumnezeu si apoi sa dai si omului sansa sa faca bine...Totusi sa se agate cu tarie si nadejde de Biserica, sa-i vorbeasca lui Dumnezeu printr-un duhovnic si cu rabdare vor aparea rezultate bune (nu in sensul de a face contract cu Dumnezeu sa-i mearga bine...asta vroiam sa zic in raspunsul pe care ti-l dadusem...ci sa-L doreasca pe Dumnezeu permanent viu in viata sa, sa-L iubeasca, sa se daruiasca Lui, sa-i dea Lui tot ce sotul nu primeste...toata dragostea)...mai vorbim...pace iti doresc, tie si copilasilor