View Single Post
Vechi 10.08.2025, 16:55:04
iustin_dumitru iustin_dumitru is offline
Member

Data înregistrării: 13.07.2025
Implicit

Citat:
Din ce văd nu a fost bună politica aceea de restricČ›ionare din orice motiv, fiindcă s-a golit forumul după 2014, eu când m-am înscris l-am prins aproape golit, a durat foarte mult să-l aducem la 30-40% din ce era între 2007 Č™i 2015.
Si eu sunt impotriva restrictionarii de orice fel. Oricum cred ca in paralel s-a mai produs si altceva care sa explice caderea de audienta , o migrare a publicului catre alte forme on-line. Sau poate ne-online, exista si asa ceva :)
Nu cred insa ca, cresterea audientei unui forum/comunitati etc online ,depinde de efortul cuiva, poate doar de un efort colectiv de a creste calitatea postarilor, cu lucruri care ii intereseaza cu adevarat pe oameni ,cat mai sincer expuse, si fara prea multa abstractie. Deci si cei care posteaza trebuie sa se intrebe ei insisi de ce o fac : sa intrebe, sa expuna ce gandesc, sa aiba dialoguri ? Sincer eu nu prea mai vad forma asta de dialog scris pe net ,cred ca si-a trait epoca in perioada de inceput,si poate si de aia a scazut audienta. Poate ar trebui in paralel sa postam si clipuri vorbind,ca parca am vazut ca accepta mp4 ca si link , poate ar fi mai interesant. Tare ma amuz inchipuindu ma cum as arata eu din bucatarie incercand sa ii explic lui Iorest ca l-am votat pe Nicusor nu doar din frica ci mai ales ca mi s-a parut o insula de bun simt , in acesta lume agitata. E excesiv de politicos uneori,aproape pana la neimplicare, "mi ar place sa" ,"as dori dacs se poate" dar in comparatie cu tupeul altora e totusi ceva rar. sa vedem totusi in final daca isi depaseste aceasta timiditate si isi da seama de potentialul acestui echilibru care il are.. Sper sa nu fie inca o dezamagire ca toti in care am crezut ca au potential,niciodata confirmat insa.
Reply With Quote