View Single Post
Vechi 10.08.2025, 16:57:33
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Eu am spus că ura și violența promovate de AUR a trezit în sufletele multora această frică, motiv pentru care s-au dus la vot să voteze orice altceva.
Numai că AUR n-a provocat violențe, mai degrabă jandarmii fac exces de zel, din câte se vede sunt acuzați că nu au scos lumea în stradă după anularea alegerilor, cel puțin de asta îl acuza Târziu pe Simion.

Iar ura o provoacă USR față de știrbi, pesediști, asistați social, ceva mai vituperant și mai infect nu a existat în politica românească, vezi că acel Caramitru junior a numit BOR sectă criminală, vrei să îți caut articolul să nu zici că sunt dezinformări ?

Citat:
În ce mă privește, am votat rațional și pozitiv, nu de frică. Mă regăsesc mult mai mult în N.D. decât în G.S. ori C.G., iar pe Bolojan îl stimez în mod deosebit pentru modul tranșant în care abordează problemele și hotărârea de a schimba lucrurile în bine, dând în același timp dovadă de pricepere și echilibru.
Până acum nu a abordat nimic tranșant cum zici, mă refer numai la dezastrele ecologice de la Praid și lacul Bicaz.
Nu a avut de suferit niciun șmecher care făcea cumul de funcții, dar sunt în pericol tocmai unii din bugetarii care nu sunt pila nimănui ci sunt doar capabili.

Vezi că Bolojan și-a bătut joc de multă lume, a pierdut un proces în justiție cu ansamblul Crișana, după capul lui și ăștia erau niște paraziți
El se războia cu folclorul îți dai seama ce minte are ?
:

https://evz.ro/consiliul-judetean-bi...t-in-2021.html

Sunt foarte multe lucruri greșite făcute de acest ins în administrația locală, dar tu fiindcă nu ești din Bihor preiei din zbor ce-ți zice propaganda plătită tot de el din banii mei și ai altora pe care statul ni-i smulge cu forța prin taxe neavenite.

Citat:
Nu-mi plac personajele umorale, care preferă bâta în locul argumentelor, ori manipulatorii emoționali lipsiți de scrupule care vând teorii aberante ori ideologii neclare, promițând în schimb mântuirea neamului – fie ea și limitată la planul istoric.
Prietene vezi că manipulare emoțională s-a făcut împotriva lui Simion, de la țigan, la parazit, la homosexual, la destabilizator, că pică țara, vin legionarii, vin rușii, pică moneda națională, să-ți fie rușine că menționezi de aspectele astea și încerci să le pui în cârca altora.

Last edited by Iorest; 10.08.2025 at 17:01:34.
Reply With Quote