View Single Post
Vechi 10.08.2025, 23:02:08
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Sefu'hai nu mai face pe naivul. Sigur stiati si voi in Oradea in vara lui 89 ca zilele dictatorului ii sunt numarate. In Bucuresti, in mare se stia deja in mod solid repetativ ca Nea Nicu nu apuca Craciunul iar cei alesi stiau si detalii dar erau mai retinuti.

Deci vorbim de o intelegere TACITA, generalizata intern la nivel de tara sute de mii de smecheri in ASTEPTARE... care imediat dupa doborare s-au transformat in MILIOANE de suporteri la nivel de judete, unitati militare ai noului regim capitalist de jaf si jungla( cum se si cerea sa fie conform tehnologiilor aplicate si de care ne tot povestea initiatul Brucan).

Cu alte cuvinte suport BETON pentru cei cei vizibili care defilau teatral la tv.

Iar tu vorbesti cu seninatate ca la gradinita de 10-20 de PERSOANE :))
Esti cateodata foarte simpatic prin naivitatea asta a ta.
Dacă e așa cum zici tu că se știa, nu mai murea nimeni, oricum pica, eu mă refer la politica de la vârf, nu la tot felul de consilieri locali și județeni.

Dar chiar și așa dacă 100.000 de oameni sunt implicați în combinații din 23 milioane, sau chiar până la un milion, tot sunt minoritari, sforarii, șmecherii șamd.

Eu nu mă identific în pătura de escroci, nu umblu cu pungășerii, cu aranjamente și alte cotețării.

Last edited by Iorest; 10.08.2025 at 23:54:10.
Reply With Quote