View Single Post
Vechi 11.08.2025, 10:22:18
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Nu erau 100.000 în 90, de altfel s-au făcut gafe peste gafe la loviluție și la mineriadă, văd că singura soluție reală în 1989 era să nu se iasă în stradă că oricum regimul pica după 1992 când URSS a desființat regimul comunist.

Ce au fost în 90 au fost anumiți profitori care s-au instalat pe scaunul prefecturilor și nu au mai plecat de acolo până nu a venit telefonul de la București, dar și așa eu nu cred că un om sănătos și cu judecată, văzând unde s-a ajuns după 35 de ani cu mintea de acum s-ar mai fi hazardat să moară, să fie schilodit, arestat, torturat să rămână cu diferite sechele, să vadă tineri murind, militari murind, medici murind, civili murind și să aibă mâinile pătate de o crimă ritualică săvârșită în ajunul Nașterii Domnului.

Cred că toți s-au prins că ar fi putut pica pașnic regimul Ceaușescu prin negocieri și poate la pachet scăpam și de Iliescu și Ceaușescu ar fi negociat direct cu regele Mihai tranziția de putere, având anumite garanții de securitate și de beneficii personale, cum oricum au avut mizerabili ca Iliescu, Petrov, sau Emile Constantinescu et co.
“Pei da!”:)
Ți-am mai spus…
Toți vecinii noștri , președinți din jurul României, au demisionat și au fost ca Iliescu, au murit liniștiți în patul lor înconjurați de familii.

Ne-a Nicu în schimb a fost prea căpos, apucat de streche, paranoic.
A fost o țeapă asumată de el.

Ar fi fost distractiv să fi cerut azil în Iran și să și scrie memoriile REALE:))