View Single Post
Vechi 16.08.2025, 23:03:20
iustin_dumitru iustin_dumitru is offline
Member

Data înregistrării: 13.07.2025
Implicit

E neclar din postarea ta caci la inceput zici ca nu o iubesti , iar apoi ca iti e draga. Si constati oarecum de undeva neutru ca nu va oferiti afectiune.
Dar apoi ce fel de afectiune e vorba si pe care crezi ca de acum i-ai pute-o oferi?
Si puteti oare locui impreuna pastrand limitele curateniei?
Cred ca plecand de la datele care i le-ai dat , ti a zis duhovnicul sa te desparti.
Deci de tine depinde cel mai mult calea pe care o vei lua. Duhovnicul nu face decat sa continue gandurile tale.
Daca te duci la fata si ii zici ca o iubesti, si crezi ca si ea te iubeste, si mai si reusiti sa fiti cuminti, nici un duhovnic din lumea asta nu s-ar opune, casatoria este una din tainele cele mai importante ale bisericii. Oricare din aceste lucruri ar lipsi, dragostea vreunuia din voi, sau chiar curatenia(extrem de rar azi!!) doar atunci duhovnicul ar dori sa te protejeze.
Dar cred ca daca ar fi dragoste dar nu curatenie, nu v-ar zice sa va despartiti, ci doar sa va luati mai repede.
Deci sfatul meu, asculta-ti inima, tine seama si de a ei , si duhovnicul va fi doar al 3 lea glas care sa vina in ajutorul vostru.
Reply With Quote