View Single Post
Vechi 17.08.2025, 23:03:18
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Nu mă pot abține să nu fac un mic studiu de caz,pe acesta situație a ta.

Mă duce vreo 10 ani înapoi în timp când iubeam și eu,și eram iubit.

N-am știut nici să iubesc nici să primesc iubire.

Nu că acum aș știi, însă cel puțin am înțeles și acceptat această situație.

Dragă suflet, când situațiile sunt incerte de la început,cu siguranță vor continua să fie incerte și pe parcurs.

Așa că,dacă nu este un consens,o simțire,o dorință,un țel comun și reciproc, atunci este indicat să vă opriți amândoi.

Dacă te angrenezi in asemenea situații nu vei face decât greșeli,vei aduna decepții, vei dezvolta complicații și răni se vor acumula de ambele părți cu rezultate care rămân imprimate de ambele părți ce te vor urmării toată viața.

După asta nu cei mai avea puterea, disponibilitatea și capacitatea să te angajezi in ceva sănătos, prezent,100% și cu toată ființa in ceva nou și chiar adecvat pentru tine, fiindcă vei fi urmărit de decepțiile din trecut.

Nu pari genul care preferă relații " pe interes" sau bazate pe legături axate mai degrabă pe relații fizice,sau alte tipuri de relații sau căsătorii cu alte scopuri decât cele bazate de dragoste și valori creștine.

Așa că decât să te bagi într-un potențial eșec cu urmări catastrofale pentru inima ta,mai așteaptă puțin sau mai mult, până vei găsi cineva disponibil 100% și care vei simții că te iubește chiar și fără să spună "Te iubesc".

Eu unul am învățat să ofer necondiționat suport de orice tip, chiar afectiv,in special persoanelor aflate în situații critice.

O îmbrățișare dată unui om care locuiește pe străzi și îți spune că voia să se sinucidă,te va umple mai mult decât o iubire reciprocă convențională.

Unii oameni au darul de a se găsi unii pe alții și a avea acea iubire "suflet pereche".

Unii trăiesc în cel mai mare întuneric și singurătate.

Iar unii trebuie sa învățăm să iubim necondiționat pentru a ajuta pe cei fără de speranță.

Dacă te gândești că iubirea unei femei,sau dacă ești femeie,iubirea unui bărbat este adevărata fericire...

Așteaptă să vezi când Dumnezeu îți intră în inimă....