View Single Post
Vechi 18.08.2025, 17:32:39
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Iorest, prietene virtual,dacă tot suntem la capitolul relații...

Am avut un vis in care participam la nunta ta,sau ceva de genul și tu urma să te căsătorești sau era chiar nunta.

Au participat multe personalități,nu rețin nume concrete,ci doar funcții importante.

Chiar și tu sau aveai sau urma să avansezi in ceva funcție importantă,nu neapărat ca urmare a nunții,ci mai degrabă acei oameni influenți, însă într-un mod pozitiv,au venit pentru a celebra acest moment al tău.

Habar n-am dacă are sau va avea un echivalent în realitate, mai ales că noi nu ne-am văzut niciodată nici nu ne cunoaștem afara acestui forum.

Însă m-am bucurat,in acel vis, pentru acest fapt.

Știu că tu ești mereu discret în legătură cu viața ta, n-ai prea avut scăpări pe forum.

Rețin câteva de mai demult,dar nu le voi menționa,spre deosebire de tine,care când te enervezi oferi chestii personale despre mine:)
Știu la care thread faci referire, era deschis așa în spirit de glumă, dacă te uiți cred că au trecut vreo 10 ani de atunci, omul poate evolua în bine sau în rău în fiecare lună sau trimestru 3 luni din viața lui.

Eu nu am funcții, nu sunt un om înstărit dar nici nu mănânc din tomberon.
Cred că s-a creat o impresie falsă fiindcă am scris din patriotism despre principalul partid suveranist, pe care l-am susținut cum am susținut referendumul pt familie, din principiu și cozia tot făcea glume că să nu ne uiți când ajungi sus. Nu candidez nicăieri nici măcar ca un banal consilier local sau județean.

Nu-mi vine să cred totuși ce putere au cuvintele, gluma unui user, se întipărește în subconștientul altuia care visează ceva înălțător până la urmă, o nuntă.